Reklama

Reklama

VOD (1)

Po několika neúspěšných pokusech o umělé oplodnění si herečka Anna Victoria Alcottrová nepřeje už nic jiného než založit rodinu. Zatímco její nedávný film vyvolává stále větší rozruch, Anna se bojí, že na ni chce něco zaútočit a zmařit její snahu o mateřství. (Disney+)

Recenzie (8)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ to má nábeh stať sa rovnakým sklamaním akým bolo trebárs Roanoke v druhej polovici série či mnoho epizód z AHStories, ale u tejto dvojice jeden nikdy nevie. V každom prípade aj títo týpci starnú a na nich je tu až nezvyčajne málo novodobej propagandy, buď dostali rozum alebo začali senilnieť. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další série tohoto upadajícího hororového seriálu nás přivádí do New Yorku současnosti. Zabývá se umělým oplodněním, neplodností atd. Jako téma za mě nic moc, uvidíme dál. Z hereček asi nejvíc zaujme Emma Roberts a Kim Kardashian. Dám tomu šanci... "Pro tu roli bych vraždila." ()

Reklama

funkyman odpad!

všetky recenzie používateľa

tak ako vacsina z dielne pana RM, sialene cool, radoby influsnute vsetkymi moznymi zaplatitelnymi osobkami, hi tech vyzdobou a naspulenymi mrtvolami, co sa naucia prednasat texty, ktore si zaplatili za sialene peniaze..a samozrejme vykradajuc vsetko co uz tu bolo...horsie od tejto casti bolo uz len prve nechutne soft porno tiez od cool znudeneho polo spevaka a polo influsaka W..d /Idol ci ako sa to volalo/..fakt tristne odpudzujuca klisoidna sracka... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Netvrdim, ze psychologia pocas materstva nemoze byt zaujimava. Vnimam ju vsak uz trochu "preflaknuto" spracovanu v uvodnom otvaraku. Totizto, samostatnych hororov sme uz videli 10tky - ci uz lekarske nekalosti, porody demonov, psychologicke poruchy, ci ine. Kvitujem tiez miernu detektivnu/mystery liniu s niektorymi postavami, ale flashbacky a obrazy/halucinacie ma uz nechali chladnym, nakolko su velmi naduzivane. Potesilo, ze Emma Roberts, je stale sucastou AHS francizy uz mnoho serii 3,4,7,8,9 a opat sa vratila v 12-tej. Zatial znacne sklamanie. Zial, z povodneho staff-u je asi jedina, zato dali priestor odpadu typu Kardashian, takze na svoji si pridu akurat milovnicky bulvaru...meh. ()

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Start série dost podobný jako v předcházejícím NYC, tedy nemastný - neslaný. Kamera a barvičky působí dost melancholicky, avšak to je tak všechno co jsem si z úvodní epizody Delicate zapamatoval. A to asi není úplně to hlavní, co bych od mého nejoblíbenějšího hororového seriálu chtěl. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama