Reklama

Reklama

Za sklom

(seriál)
  • Česko Za sklem
Trailer
Slovensko, (2016–2019), 25 h 56 min (Minutáž: 54–64 min)

Kamera:

Martin Rau

Hrajú:

Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Juraj Loj, Kamila Magálová, Milan Ondrík, Rebeka Poláková, Jiří Bartoška, Ľuboš Kostelný, Adam Jančina, Jaroslav Mottl (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Príbeh elitných policajtov Tibora Maxovského a Norberta Višvádera, ktorých boj za spravodlivosť nakoniec postaví proti sebe. Po brutálnej vražde kolegu sľubujú vdove, že nájdu a usvedčia jeho vrahov. Vyšetrovanie postupne odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, ktorý siaha od drog, cez pašovanie utečencov až k únosom a vraždám. Snahu elitných policajtov usvedčiť páchateľov komplikujú neobmedzené financie a prepojenia organizovaného zločinu až na najvyššie miesta. Na začiatku je dôvera, no neskôr pravdu nahradí strach, zákon vystrieda sila a spravodlivosť je kúpená. Nie je jasné, kto stojí na strane zákona a kto nakoniec zradí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (96)

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Žeby pokus o slovenskú Kobru 11? Možno, no dá sa povedať že celkom vydarený (v niečom mi ju fakt pripomína). Sexi trio Koleník, Maštalír & Ondrík sú zárukou toho, že bude sa na čo pozerať. Najviac sadla úloha asi Ondríkovi alias mafiánovi Bongy-mu, jemu som to zožrala aj s navijákom. O niečo menej zaujal Koleník, bohužial jeho prejav pripadá ako z recitátorskej súťaže, je strašne vidieť ako to má naučené. Pilotný diel ponúkol pár pekných vydarených záberov, zoznámenie sa s postavami, dej posadený do policajtsko-boxersko-mafiánskeho prostredia, čo ja môžem takže paráda. Ďalšia vec, ktorá sa mi páči je tempo, ktoré je aspoň podľa môjho názoru svižné. Uvidíme, aké budú nasledujúce diely, ale zatiaľ mi príde že na slovenské pomery ide o pozerateľný seriál. Veľkú pochvalu si zaslúži slušne vybudovaná temná atmosféra a úvodné titulky s hlasom Riša Mullera :). ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Podle mého názoru zbytečně podhodnocené. Za sklom si určitě zaslouží červená čísla, protože až do nějaké 6. epizody to nemá vůbec chybu. Poslední dvě části 1. série sice podle mě lehce ztratily dech, ale pořád se jedná o více než průměrnou krimi podívanou. Bavily mě postavy Maxa a Nora, ale také ostatní, ať už z řad kriminalistů nebo zločinců. Kladně hodnotím také úvodní znělku - píseň, atmosféru, ale i celkové pojetí. ()

Reklama

gabin(a)

všetky recenzie používateľa

Nemůžu hodnotit, protože se nemůžu koukat, protože nikomu, ale opravdu nikomu nerozumím a tím myslím NAPROSTO PŘÍŠERNÝ ZVUK A NESROZUMITELNÉ HUHLÁNÍ HERCŮ!!! Takže jsme se dostali od přehnané divadelní přeučilovské výslovnosti starých inscenací a seriálů až na jakési mrmlání jako ze spaní. Pozorovala jsem to často u série Detektivů od svaté trojice a tady jsem fakt ztratila trpělivost. Přitom pro toho, kdo má rád severské a rádobyseverské detektivky (já nee) to nemusí být vůbec špatný počin. Škoda, no, jak říkal Bohuš. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Strašne trápny scenár.Postavy chodia hore dolu, trúsia papierové dialógy, jednotlivé scény nemajú žiadny logický zmysel... Ak sú toto elitní policajti, okamžite idem k mafii... Predovšetkým postava Magálovej je hrozne zle napísaná, že jej neveríte ani slovo. Konflikty vyrábané z ničoho... Vizuál solídny, ale ako celok to najhoršie čo Bebjak a spol. vyprodukovali... Nedávno som videl pár dielov MORDPARTY a to bol úplne iný level. Americkú a britskú konkurenciu sa ani neodvažujem vziať do úst... ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Dával som tomu šancu, chcel som, aby ma to prekvapilo, chcel som, aby sa slovenskí scenáristi odlepili od dna prišli s niečim inovatívnym, čo by mi nedalo spávať. Po prvých troch dieloch som ale pochopil, že to tak nebude. Umelo zamotávané, priehľadné, neuvertelné. A ešte aj ten záver bol presne taký, aký som očakával a predpovedal už niekoľko dielov dopredu. Ešte sme sa nenaučili točiť ako severania a ani v domácej konkurencii to po príbehovej stránke jednoducho neobstojí. Naliali do toho peniaze, technicky vysoko pozeratelné, krásne zábery z koptérov, niekoľko drahých áut a skvelá slovenská herecká enkláva na čele s češkom Bartoškom. Len za to tie 2 z 5 po prvej sérií. ()

Galéria (107)

Zaujímavosti (6)

  • Titulnú pieseň "Za sklom" nahrala skupina Korben Dallas. (lukyno40)
  • Mercedes-Benz G, kterým jezdí zločinec Bongrád (Milan Ondrík), má poznávací značku BL-977YX. Na Slovensku jsou ale kombinace s „Y“ na předposlední pozici vyhrazené pro přívěsy a traktory a na osobním autě taková značka být nemůže. (Martin_L)
  • Seriál sa volá podla titulnej piesne, ktorú má na svedomí slovenská kapela Korben Dallas. (lukyno40)

Reklama

Reklama