Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica (Rachel McAdamsová) je príťažlivá tínedžerka, ktorej by závidela každá (americká) stredoškoláčka. Je vedúcou skupiny roztlieskávačiek klubu amerického futbalu, v ktorom je jej chlapec Billy (Matthew Lawrence) zadákom, a je pekná a známa, takže každý pre ňu urobí všetko, čo jej na očiach vidí. Aj napriek tomu si to nevie vážiť, a tak jedného dňa neodolá pokušeniu a ukradne pár náušníc v predajni s africkými domorodými predmetmi, vedenom Mambuzou (Angie Stoneová), bez toho, že by vedela, že na nich tkvie pradávna kliatba africkej princeznej menom Nava. Práve vplyvom tejto mágie sa na druhý deň zobudí a uvedomí si, že jej duša sa presťahovala do tela akéhosi Clivea (Rob Schneider), upoteného a zarasteného malého podvodníčka. Jessica sa usiluje zistiť, ako by sa mohla vrátiť do jej vlastného tela, ešte skôr, ako sa jej súkromný život rozpadne na kúsky... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (297)

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Za svých starých, intelektuálních časů jsem Roba Schneidera považoval za hovado. A vlastně teda zrovna na tom se nic nezměnilo. Jenom mě začal ten jeho humor bavit. Je to jednoduchý, občas fekální (ale zdaleka ne tolik jako některý předchozí kousky), a dost často jsem se smál nahlas. Třeba když člověk vidí, jak s ženským tělem naložil jeho nový majitel. Nebo když hraje Sandler na bonga. Nebo "ukaž mi péro". Má to samozřejmě i slabší momenty, ale není jich moc. Bavil jsem se. A to je asi tak všechno, co od komedie čekám. Pořád je to mnohem lepší, než většina současný produkce, kde se z toho v půlce stane buď romantika, nebo nějaký drama, na který není nikdo zvědavej. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Úplne dokonalá uletená komédia. Rob Schneider je úplne dokonalý, podal vážne luxusný výkon. Vážne, podľa mňa jedna z najlepších komédií vôbec. Rob Schneider je úplne dokonalý vo všetkých filmoch. A tento patrí medzi jeho najlepšie. Bolo to super, smial som sa od začiatku do konca. Najlepšie scénky boli v bare s barmanom. Proste tento film má v sebe práve to, čo by komédie a filmy pre mládež mali mať. ()

Reklama

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Většina lidí se asi jednohlasně shodne na tom, že Rob Schneider je prvotřídní debil a exot a herecký talent viděl z deseti kilometrů, tady ho ale naštěstí doplňuje x dalších relativních herců se smyslem pro komediální žánr - nakonec i ten nápad prohození identit nebyl špatný, takže se člověk i sem tam zasmál......................moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Sorry kámo, ale práve je so mnou a vraví, že môj pipik je oveľa väčší, než tvoj. A to ho mám zloženého napoly.“ Chápem, že je to v prvom rade film Roba Schneidera, ale aj tak ma zarazilo, že v deji má po premene druhá strana (v podaní rozkošne 24-ročnej Rachel McAdams, pre ktorú šlo o jeden z jej prvých filmových zárezov) len minimálny priestor. Schneider si ale každopádne vystačí sám. Kým v dobe premiéry ľudstvo na Sexi kosť pozeralo pomedzi prsty (napriek tomu snímka s rozpočtom necelých 8 miliónov na celom svete zarobila miliónov temer 20, čo nebolo úplne zlé) a udeľovalo jej odpadové hodnotenia (a ešte si do nej s chuťou koplo), v r. 2021 ide o vydarenú, nie nadpriemernú, ale solídnu buranskú komédiu. Bavili ma nielen fyzické gagy (vankúšová bitka, pád z poschodia), ale aj originálne vymyslené scény (otcov penis, bozkávanie s mamou), WTF gagy (znepokojivo mĺkvy barman, prvé močenie do pisoára, nástenné nápisy v striptízovom bare), hlášky („To áno, dostal som riadnu nakladačku. Ale pár úderov som jej vrátil.“) a s odstupom desaťročí kuriózny kasting (okrem McAdams ešte minimálne Anna Faris, ktorá sa neskôr stala maskotom parodickej hrubozrnnej série Scary Movie a Robert Davi z Predátora 2, ktorý si užíva rolu kvázi podpapučového manžela, ktorý v žiadnom prípadne nemieni svojej manželke dovoliť, aby pokazila život ich dospievajúcej dcére). Snímku produkoval (a divnú vedľajšiu rolu si zahral) Robov kamoš Adam Sandler. ()

danco123 

všetky recenzie používateľa

Rob Schneider, musí "veľmi" trpezlivo hľadať a čakať na takéto ponuky, pretože mi príde ako keby hľadal len tie najhoršie a najtrápnejšie ponuky do filmu, teda podľa môjho názoru.. Pre niektorých môže byť tento herec idolom ,ale mne príde tento herec ako chabý článok filmového sveta. Proste pre mňa absolútne sklamanie filmu. Nič sa v ňom neudialo čo by ma rozosmialo a tá snaha o ten vtip je až žalostná. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (10)

  • Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu so ženskou časťou hereckého obsadenia absolvovali výcvikový kurz pre roztlieskavačky. (Greenpeacak)
  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)

Reklama

Reklama