Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica (Rachel McAdamsová) je príťažlivá tínedžerka, ktorej by závidela každá (americká) stredoškoláčka. Je vedúcou skupiny roztlieskávačiek klubu amerického futbalu, v ktorom je jej chlapec Billy (Matthew Lawrence) zadákom, a je pekná a známa, takže každý pre ňu urobí všetko, čo jej na očiach vidí. Aj napriek tomu si to nevie vážiť, a tak jedného dňa neodolá pokušeniu a ukradne pár náušníc v predajni s africkými domorodými predmetmi, vedenom Mambuzou (Angie Stoneová), bez toho, že by vedela, že na nich tkvie pradávna kliatba africkej princeznej menom Nava. Práve vplyvom tejto mágie sa na druhý deň zobudí a uvedomí si, že jej duša sa presťahovala do tela akéhosi Clivea (Rob Schneider), upoteného a zarasteného malého podvodníčka. Jessica sa usiluje zistiť, ako by sa mohla vrátiť do jej vlastného tela, ešte skôr, ako sa jej súkromný život rozpadne na kúsky... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (298)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Budu už konečně muset sama sobě přiznat, že mám z naprosto neznámých důvodů slabost pro Roba Schneidera. No, jsou i horší prohřešky než tenhle, který mě přiměl podívat se na více než hodinu a půl dlouhý příběh o výměně těl (fakt, originální nápad,že?).____ Profláknutý děj by nevadil tolik, jako to, že ženskou duši v mužském těle demonstroval hrdina převážně pitvořením, chichotáním a přehráváním. Občas se tu vyskytne nějaký mírně nechutný vtípek, občas je to vtipné doopravdy (zřídka) a nakonec si všichni uvědomí důležitost přátel a rodiny. Dvě hvězdy jsou maximum i s přihlédnutím k mému postižení, které zmiňuji výše. /18. 12. 12./ ()

danco123 

všetky recenzie používateľa

Rob Schneider, musí "veľmi" trpezlivo hľadať a čakať na takéto ponuky, pretože mi príde ako keby hľadal len tie najhoršie a najtrápnejšie ponuky do filmu, teda podľa môjho názoru.. Pre niektorých môže byť tento herec idolom ,ale mne príde tento herec ako chabý článok filmového sveta. Proste pre mňa absolútne sklamanie filmu. Nič sa v ňom neudialo čo by ma rozosmialo a tá snaha o ten vtip je až žalostná. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,081,594Tržby Celosvetovo $54,639,553 ║ Pásová komédia ako hrom z tuctovým Robom Schneiderom, a peknou tváričkou Rachel McAdams, ktorú by som bral radšej vo viac záberoch než v konečnom výsledku sa objaví, občas tu príde aj nejaký závan o podarenejší vtip ale celkovo to nie je žiadna výhra. Adam Sandler a jeho producentská podpora poväčšinou za moc nestojí, rovnako ako jeho krátky výstup v tomto filme. /40%/ ()

Ceberus 

všetky recenzie používateľa

Mno, proč ne, nezdálo se mi to až tak nudné, jak naznačuje zdejší hodnocení. Na druhou stranu je pravda, že Schneider se celkem rychle přejí, takže je asi třeba nesledovat jeho filmy moc často. Každopádně tahle varianta výměny těl rozhodně nedosahuje kvalit takových snímků, jako třeba Mezi námi děvčaty nebo ještě lépe Já jsem ty a ty jsi já - v obou zmíněných filmech to totiž táhnou oba vyměnění, zatímco tady si musí Schneider drtivou většinu času vystačit sám. ()

Sifaka 

všetky recenzie používateľa

Ač je to fakt ptákovina, neskutečně často jsem se u této komedie ze srdce zasmál a to je základ komedie, takže dávám lepší 3*, Schneider není buhví jaký herec, ale tenhle film mu sedl a jeho namyšlená středoškolačka je fakt skvělá. Od filmu jsem nečekal vůbec nic a myslel jsem, že to brzo vypnu, ale viděl jsem to celé už 2 x a vždy jsem se skvěle bavil... Pro mě určitě nejlepší film od Roba Schneidera :-)! ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)
  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama