Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica (Rachel McAdamsová) je príťažlivá tínedžerka, ktorej by závidela každá (americká) stredoškoláčka. Je vedúcou skupiny roztlieskávačiek klubu amerického futbalu, v ktorom je jej chlapec Billy (Matthew Lawrence) zadákom, a je pekná a známa, takže každý pre ňu urobí všetko, čo jej na očiach vidí. Aj napriek tomu si to nevie vážiť, a tak jedného dňa neodolá pokušeniu a ukradne pár náušníc v predajni s africkými domorodými predmetmi, vedenom Mambuzou (Angie Stoneová), bez toho, že by vedela, že na nich tkvie pradávna kliatba africkej princeznej menom Nava. Práve vplyvom tejto mágie sa na druhý deň zobudí a uvedomí si, že jej duša sa presťahovala do tela akéhosi Clivea (Rob Schneider), upoteného a zarasteného malého podvodníčka. Jessica sa usiluje zistiť, ako by sa mohla vrátiť do jej vlastného tela, ešte skôr, ako sa jej súkromný život rozpadne na kúsky... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

cicolably

cicolably (hodnotenie, recenzie)

ako musíme si povedať, je to píčovina

ale zábavná :D  aspon poriadne priblbla

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Rob Schneider je môj miláčik, a v tomto filme ma dosť bavil ! Takže musím dať 4 *

Hilly

Hilly (hodnotenie, recenzie)

Nepříliš náročná komedie s mýtickým nádechem, hraničící místy s extravagancí. Schneider předvádí jeden ze svých "divokých" výkonů na komediálním poli. Film mě nejvíc bavil do okamžiku, kdy si ústřední postavy prohodily těla.

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

rob schneider ma nesklamal ani v tomto filme .. humor+emocie+dojmy = 4* ...vyborny oddychovy film

cwapik

cwapik (hodnotenie, recenzie)

Bezpohlavní nesmyslná kravina u které jsem se smál jak blazen. Mám asi pro roba slabost i když v podstatě není tak moc vtipnej

Sir Vagas

Sir Vagas (hodnotenie, recenzie)

po 3dnech nespaní Mazec Roba Schneidera mám rád takový lepší průměr MAZEC

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

tiez desny film s desnimy charaktermi .. ale niektore vtipy vo filmu boli podarene.. rachel mcadams mi liezla na nervy.. vrr

Pumiiix

Pumiiix (hodnotenie, recenzie)

Prumerna komedie, kdyz vypnete mozek tak se semtam i trochu zasmejete, nekdy sice hodne krecovite vtipy, da se to prezit, rozhodne jedna z lepsich Schnerderovek :-)

kluzo

kluzo (hodnotenie, recenzie)

odpad! - Tohle hodnocení nedávám moc často, ale tohle je fakt neskutečná kravina. Vydržel jsem cca 30min a pak jsem si řekl, že už toho čekání na něco bylo dost. Stuipidní výkon rádoby komika RS mě taky nepřesvědčil.

Kečo

Kečo (hodnotenie, recenzie)

Rob Schneider to zahral úúplne prefektne, parádne som sa bavil pri tejto komédii

r.u.z.a.

r.u.z.a. (hodnotenie, recenzie)

V tomto snímku podal Schneider parádní výkon, scénář je sice o ničem, ale tento film vás opravdu pobaví a dokáže nejednou rozesmát. A ještě jeden plus tak nádherná herečka jako je Anna Faris= to prostě musim vidět !

 (hodnotenie, recenzie)

Tohle je jedna z mých nejoblíbenějších komedií.Je to úplně super film a Rob Schneider je fakt číslo

Reklama

Reklama