Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paddigton si po svojom prvom veľkom dobrodružstve šťastne nažíva s rodinkou Brownovcov na predmestí Londýna. Obľúbili si ho aj všetci susedia a známi, pretože všade rozdáva radosť... a samozrejme marmeládu. Jeho milovaná teta Lucy bude mať onedlho 100 rokov a Paddington musí nájsť nejaký skvelý narodeninový darček. Pri pátraní po ňom zablúdi aj do starožitníctva pána Grubera, kde objaví nádhernú rozkladaciu knihu. Je však príliš drahá, a preto si musí najskôr zarobiť nejaké peniaze rôznymi pomocnými prácami. Keď kniha zmizne, je na Paddingtonovi a Brownovcoch, aby odhalili skutočného zlodeja.. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 8

Recenzie (208)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Celá zápletka by vystačila zhruba na 10 minut tady je, ale roztažená na 103 minut. Už první díl nebyl žádné terno a tady je to samé. O hereckých výkonech se ani nevyjadřuji záporák by si z fleku mohl zahrát v Ulici takový trapák by tam pasoval a ostatní na tom nejsou o nic lépe například holka co nenávidí muže, protože se s ní rozešel kluk (Really?) nebo kluk co si hraje na jakéhosi pseudorapera nebo co to mělo být . O logice , scénáři a humoru se ani nevyjadřuji (jakýkoliv díl Scary Movie je vtipnější než tady tohle ) navíc útěk z vězení nápadně připomíná útěk z vězení z filmu Já Padouch 3. a hudební čísla z vězení zase film Mupeti . 40 procent ()

Handle 

všetky recenzie používateľa

Né že by se mi jednička nelíbila, ale upřímně mi tak trochu vyšuměla z hlavy a nezanechala ve mně nějaký silnější dojem. Asi proto jsem od dvojky moc nečekal, ale musím říct, že to bylo nakonec velmi milé překvapení. Vizuálně opět bomba. Krásné a originální zpracování (např. leporelo, závěrečný taneček ve věznici). Spoustu režijní nápaditosti. Navíc příběh fungoval mnohem více než v prvním díle a líbilo se mi i větší množství vtipných až parodujících scén. Opravdu naprosto skvěle vyvážený rodinný film, který uspokojí jak děti, tak dospělé. ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Moc jsem se na pokračování Paddingtona těšila, vždyť, kdo by neměl rád to chlupaté a až moc příliš vstřícné stvoření? Jednička se mi moc líbila, byl to ten typický anglický humor, který miluji a celkově ten film byl krásně roztomilý, ale pokračování už se mi tolik nelíbilo, přišlo mi to až moc dlouhé na rodinný film, takže jsem se malinko nudilo a všimla jsem si, že děti v sále to taky nebavilo, jelikož neustále utíkali někam jinam, takže délku filmu považuji za velké mínus filmu a také už mi to nepřišlo tolik vtipné. Jednička je prostě lepší. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Originálna môže byť len jednotka, takže v tom druhý diel nemôže konkurovať. Namiesto prekvapivých momentov už prichádza len bežná dobrodružno-kriminálna zápletka, a keby namiesto medveďa bola akákoľvek ľudská postava, vyšlo by to na rovnako. Naviac trochu nudili odbočky k väzenskej gastronómii, príhody nešikovného Pata bez Mata, akurát vlaková akcia ma potešila, hlavne keď obsiahla všetky diely Mission Impossible naraz. –––– Asi budeš muset začít zespodu řebříčku, a postupně se vypracovat. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Paddington 2". Ani neviem čo som od tohto filmu očakával. V prvom rade som si myslel, že to k nám príde až v januári. Ale koniec koncov, termíny vydania filmov sa neustále menia a nakoniec sa len pár týždňov pred tým, než film oficiálne vyšiel dozviem, že sa ho dočkám ešte tento rok. Takže som ho posunul ešte do tohtoročných očakávaní a môžeme ho zhodnotiť. V prvom rade je treba povedať, že je to skutočne séria dobrých rodinných filmov, ktoré si môže užiť podľa mňa každý. Deti aj dospelých to pobaví, zasmejú sa a užijú si dobrodružstvo malého medvedíka, ktorý najviac miluje toasty s pomarančovou marmeládou. Funguje to skvele a Paddington sa rýchlo dostane do srdca bežného diváka. A nebudem klamať aj do môjho. Najmä preto, lebo film má veľmi príjemnú, srdečnú a láskavú atmosféru. Napriek všetkému čo sa stane, tak tento maco rozdáva ľuďom radosť a preto sa mu aj veľa láskavosti od druhých vracia. A to je podľa mňa najsilnejšia stránka filmu. Jeho srdečnosť. Humor je podľa mňa tiež dobrý. Nie je maximálne prestrelený ako niektoré animované komédie a vie to vybalansovať veľmi dobre. Vtipy sú podľa mňa vymyslené solídne a nie sú ani vulgárne ani urážlivé. Postavy sú vtipné a dokonca aj zloduch v tomto filme je skvelý a vtipný. Najväčším problémom prvého filmu bol pre mňa Nicole Kidman. Nebola vyslovene otravná, no jednoznačne som nemal pocit, že by bola vhodným zloduchom. A ani jej plán ma nejako nebral. Keď sa film na ňu sústredil, na môj vkus sa to moc spomalilo. Hugh Grant je naopak veľmi vtipný a energický zloduch. A každá scénka s ním je dobre spracovaná. Možno keby sa do filmu dostalo menej klišé a trošku nebol scenár obohraný, mali by sme tu vynikajúci rodinný film. Ale aj napriek tomu je to napísané slušne, postavy sú dobré, hlavný hrdina je super, hlavný zloduch je super... ak máte deti a chcete ich na niečo zobrať do kina, toto nie je zlá voľba. Vezmite si svoje toasty s marmeládou a užite si jazdu s týmto malým medvedíkom. Je to dobrý film. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (16)

  • Z prezlečení, ktoré nosí vo filme Hugh Grant, bol jeho najobľúbenejší ten mníšky. (megajalec)
  • Michael Bond, tvorca Paddingtona, zomrel 6 mesiacov pred premiérou filmu vo veku 91 rokov, v posledný deň natáčania. (Astonko)

Súvisiace novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama