Reklama

Reklama

Divoké vlny 2

  • Slovensko Frajeri na vlnách 2 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mladý tučniak Cody Maverick dal zbohom ľadovým planinám domova a vydal sa na exotický ostrov Pin-Guí, aby sa pred davmi fanúšikov a objektívmi kamier zúčastnil surferského šampionátu. Bola z toho veľká sláva, Cody našiel sám seba a tiež kamarátov. Všetci sa teraz vracajú v novom dobrodružstve plnom vysokých divokých vĺn a surferskej zábavy. Cody, surfujúce kura, Joe a plavčíčka Lani sa dajú dokopy s partiou piatich radikálnych surfistov, ktorí sú na surfe skutoční machri a majstri, a ktorí vyhľadávajú vo vlnách len ten najväčší adrenalín. Táto veľká päťka vezme Codyho a kamošov na cestu na to najlegendárnejšie miesto na surfovanie na Zemi, do surferského raja, kde sú vlny naozaj divoké... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (39)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Najzbytočnejšie pokračovanie animáku, aké som kedy videl. Ten pocit, keď zistíte, že v kinách vidíte upútavku na animák, ktorý už jednotkou nezaujal, a poviete si prečo. Tvorcovia žiaľ tentokrát trafili úplne vedľa a mizerný scenár zaobalili síce do pekných animácií, ktoré ale ani náhodou nedokázali zdvihnúť laťku vyššie. Jednoducho ten námet je nudný a snáď sa už trojky nedočkáme. 40 % ()

kaliakra 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie klasiky vzniklo v produkcii USA, ale v lacných kanadských štúdiách, ako propagačný videofilm wrestlingovej federácie, určený len do videodistribúcie. Pre toho, kto pozná wrestlerské hviezdy, to môže byť celkom fajn zábava. Kto ich nepozná, čumí ako puk. U nás distributér nasadil propagačné video za plné vstupné do kín ako riadny film. Nuž, riadny, štandardný film to nie je, ale ani sa tak netvári. Najzábavnejší je slovenský dabing, ktorý vyrobili v Česku českí herci. To nie je slovenčina, ale nefalšovaná "slovenština" akú sme v kinách nepočuli už roky! Takže vlastne milý návrat do praveku filmovej distribúcie. ()

Reklama

Martin29 

všetky recenzie používateľa

Pokračování po 10 letech mohlo přijít s něčím novým bohužel nepřišlo zápletka je trapná sjíždějí vlnu s blesky cca 5 minut. Humoru oproti prvnímu dílu ubylo a, když už tam je tak se týká toho kuřete (to samé bylo i v jedničce, ale zatím co tam to bylo vtipné tady už se to opakuje). Všechny postavy z Hang 5 jsou úplně zbytečné ve stylu chytrý vydrák mluvící se škeblí,který má rád rybí mléko ,namyšlenec, namyšlenec dělající ze sebe moralistu pak jakýsi dredař a na závěr ženská co si hraje na drsňačku a chce vlastní seriál. Scény ve stylu jsem mistr světa hážu skálou a vypadám při tom cool jdou mimo mě a myslím,že ani děti to neocení. 40 procent ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Občas môžu príjemene prekvapiť aj filmy, od ktorých človek nič výnimočné nečaká. "Surf´s Up 2: WaveMania" je jednoznačne jeden z týchto filmov. Bál som sa, či neurobia len lacnejšiu verziu toho, čo už sme mali, ale musím priznať, išiel do tohto filmu aj reálny talent. Okey, klamal by som, keby poviem, že tu funguje všetko, pretože je tu aj veľké množstvo debilných momentov, a veľká časť humoru je neskutočne trápna a hlúpa. Ale na druhú stranu sa mi páči Codyho stretnutie s jeho legendárnymi hrdinami "Hang Five". A musím povedať, že čo tento film zvláda skutočne veľmi dobre je vytvorenie tímového ducha. To je perfektné. Pretože v každom momente som mal pocit, že to je o tom tímovom duchu. Môžeme byť rozdielnej povahy, ale musíme sa naučiť vedieť spolupracovať ako tím. A možno nakoniec ani nezáleží na tom, či budeme môcť byť novým členom "Hang Five." Pretože niekedy môžeme zistiť, že sú dôležitejšie veci. Úprimne, tento film sa mi páči pre jeho príbehovú aj vizuálnu stránku a ani postavy nie sú podľa mňa odfláknuté. Keby si dali ešte trošku viac záležať so svojim humorom a neboli by niektoré momentky skutočne sprosté, mali by sme tu film na úrovni prvého dielu. Takto je to o niečo slabšie, ale stále dostatočne dobré na to, aby som povedal, že som rád, že som film videl. Hodnotenie: B- ()

Trixinka 

všetky recenzie používateľa

Méně je někdy více. Původní Divoké vlny měly zůstat jediné. Tohle pokračování se vážně nepovedlo - vtipné to není, příběh o ničem - finální surfování na blescích je zkráceno na minimum a přitom se celý děj točí kolem toho, Hang 5 jsou spíše k smíchu než k obdivování, a ještě to překvápko nakonec - já neodcházím, koho by bavil důchod. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama