Reklama

Reklama

Králik Peter

  • Česko Králíček Petr (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni - a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna o teritórium medzi ním a obyvateľmi záhrady. (Itafilm)

Videá (12)

Trailer 3

Recenzie (205)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Tak teda dejme tomu... Když pominu to, že se Gleeson chová jak naprostej retard a Byrenová jako naprostá kráva, dá se na to i v klidu koukat. Velikou předností je určitě po dlouhé době moc pěkný digitální svět králíků i oni samotní, občas nějaká hláška, ale především to, že si to zamilovala moje dcera! A to je asi to nejdůležitější! Je to od srdce a hlavně je to 95 minut domácího klidu! 55% ()

avril4234 

všetky recenzie používateľa

Úprimne, to jediné, čo ma k tomuto filmu priviedlo, je jeden zo soundtrackov -konkrétne "Remember the name", čo je pôvodne skladbou môjho obľúbeného speváka/ idola "Mike Shinoda" (známeho z Linkin Park) a jeho sólo projektu "Fort Minor". Hneď ako som sa to dozvedela, som nemohla odolať zhliadnutiu tohto filmu, hoci som si podľa popisu a traileru od samotného filmu nič nesľubovala. Do kina chodiť nemôžem, takže som zatiaľ mala možnosť pozrieť si to len v originálnom znení. Ale budem úprimná, hoci to bol príbehovo priemer (úprimne som očakávala výrazný podpriemer), celkom prekvapivo ma to nakoniec do seba vtiahlo (mám slabosť pre roztomilé zvieratká a zároveň som sa dokázala do ich rolí vžívať a fandiť im). Niektoré prehnané bitky, pasce, či humor boli za hranicou môjho vkusu, ale prehltla som to. Morálne posolstvá a dojemné scény fungovali tak, ako som očakávala. Nejde o žiaden zázrak, ale pre mňa bol prihliadnuc na moje očakávania dostačujúci. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Oddychovka pre celú rodinu bez väčších chýb. Spojenie „nakreslených postáv“ s reálnym prostredím tu nefunguje tak dobre, ako napríklad v Paddington 2. Každopádne, nebuďte prekvapený, keď po filme vaše dieťa bude chcieť od vás malého králika. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Animačně naprosto luxusní animák. Příběhově to však trošku pokulhává. Celý příběh je založen na tom, že zajíc Petr je hrozný provokatér a škodí McGregorům. A to je špatně, mně ti králící celý film štvali, protože jenom dělali neplechu. Tvůrci si mysleli, že to bude vtipné po celou dobu, ale já byl na straně Thomase. Kdyby to bylo jenom místy, tak by to bylo fajn, ale nejde na tom udělat celou hlavní zápletku. Alespoň se mi líbily pasáže mezi Thomasem (Domhnall Gleeson) a Beou (Rose Byrne), ty byly hezké. :-) Edit: Po druhém a třetím zhlédnutí se mi to líbí více, celá rodina se u toho filmu nasmála. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Rose Byrne je mi nesympatická a Domnhalla Gleesona mám rada, takže boli chvíle, keď som jeho ľutovala, ju považovala za kravu a králiky by som najradšej nakopala do prdelí. Ale rozprávka bola milá, animácia krásna a všetko ako má byť. Hoci som to pôvodne pustila kvôli dcérke, tá je na to ešte malá a film som nakoniec pozerala ja :-) ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (15)

  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)
  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)

Reklama

Reklama