Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Recenzie (8)

hony23 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velice rozporuplné pocity. Některé díly mně opravdu bavily, jiné byly takřka nekoukatelné. Čí to byl nápad s postavou kouzelníka, prvky magie a podobné nesmysly? Pak nemá půlku série Thornton blbě čumět a nechápat, co se kolem něj děje. Scénárista by si měl nafackovat a v příští sérii by nás měl ušetřit svých bujných fantazií. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia séria pôsobí aj napriek novému prípadu konzistentnejšie. A to aj napriek halucináciám hlavnej postavy. Tie mi nejako výrazne nevadili, hoci ten autorský zámer za tým bol minimálne podivný. Ale do kontextu celého diania to zapadalo a tak som to prijal. Tretia séria nie je v ničom lepšia alebo horšia ako dve predchádzajúce. V niečom je iná, v niečom rovnaká. Postavy prechádzajú nejakým vývinom a na konci po dlhej dobe príde satisfakcia hoci v pomerne naivnom a prvoplánovom zakončení. Ale aj tu mi to neprekážalo pretože k tomu séria smerovala v zásade od začiatku. ( Minimálne k niektorým veciam). Za mňa pokojnosť s vyváženým tempom a so zase raz perfektným B.B. Thorntonom. Prepojenie s inými sériami potešilo. Preto za mňa konzistentnejšie. 3. séria - 80% ()

Reklama

Michelle75 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí série mě bavila více, než druhá. Pro mě byla svižnější, občas i vtipnější. Navíc zde hraje výborný Denis Quaid. Je zajímavé pozorovat tyto herce pospolu a srovnávat jejich hraní. Je mi líto, že ty serie jsou tak krátké. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia séria značne slabšia ako predchádzajúce. Môže za to fakt, že to začne ako nejaký nepodarený Lynchov projekt ktorý si do seba namiešal Čínsku štvrť. Sú tu halucinácie, tajomné vrany, dokonca aj sovy nie sú tým či sa zdajú byť.....sucho, problémy s vodou, úplatky, vodohospodárske kšefty a pod... ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třetí řada seriálu pro mě byla tou zatím jednoznačně nejslabší. Těšil jsem se na novou právní bitvu plnou intrik a manipulací, namísto toho jsem dostal jakousi zvláštní podivnost, která se mě opakovanými návraty k halucinacím snažila přesvědčit o tom, že vrány nejsou, čím se zdají být. Poprvé jsem se u tohoto seriálu místy nudil, a to jsem tedy opravdu nečekal. Škoda. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama