Reklama

Reklama

Iné Kafe - Vianoce

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Slovensko, 1999, 3 min

Hrajú:

Vratko Rohoň

Obsahy(1)

Pieseň Vianoce je v poradí trinástou skladbou z druhého oficiálneho albumu slovenskej hudobnej skupiny Iné Kafe s názvom "Čumil". Album vyšiel štvrtého októbra 1999 vo vydavateľstve Universal Music. K tomuto songu natočili vo Vysokých Tatrách jednoduchý videoklip v zimnom prostredí. (MM_Ramone)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Vianoce" je v poradí trinástou skladbou z druhého oficiálneho albumu slovenskej hudobnej skupiny Iné Kafe. Album sa volá "Čumil". Vyšiel štvrtého októbra roku 1999 vo vydavateľstve Universal Music. Ku tomuto songu natočili vo Vysokých Tatrách jednoduchý zimný video klip, ktorého autorom je Miloslav Whisky Lábel, spevák kapely Slobodná Európa. Iné Kafe považujem za najlepšiu tuzemskú neo-punkovú formáciu, ale skladbu "Vianoce" fakt nemusím. A ani ten klip za moc nestojí. ** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ten fľus do kamery v úvodnej sekunde mal zrejme asi skrytý význam. Pre koho tento sekrét patril? Videoklip, ktorý s tými sviatkami predsa len mohol mať niečo spoločné ( guľovať sa dá aj vo Februári ). ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Tu nie je aký klip hodnotiť, pretože je to len zlepenec natočený za 10 minút. Pesnička je známa a chytľavá, to sa musí nechať a preto aspoň 2*. ()

Reklama

Reklama