Reklama

Reklama

Otec zoberie svojich dvoch synov na výlet do hlbokých lesov vo Švédsku. Všetko vyzerá ako príjemný rodinný výlet, až kým jeden chlapec nezačne zisťovať, že temné vidiny, ktoré ho sprevádzajú, sú na tomto mieste ešte intenzívnejšie. Pobyt začína byť čoraz neistejší a napätie, kvôli zvláštnemu správaniu otca, stále stúpa. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (7)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Otec zoberie po dlhej odluke dvoch synov na výlet do hlbokých lesov vo Švédsku. Všetko vyzerá ako príjemný rodinný výlet, až pokým syn nezačne zisťovať, že temné vidiny, ktoré ho sprevádzajú, sú na tomto mieste ešte intenzívnejšie. Ich pobyt začína byť čoraz neistejší a napätie kvôli zvláštnemu správaniu otca stále stúpa. - Velmi zvláštny zážitok, čo ale zrejme u týchto tvorcov nie je nič zvláštne, pretože som si pozrel ich ostatné filmy a ohlasy k nim sú dosť rozporuplné. Nepáčilo sa mi to až tak, ako užívatelovi ricci.s, ktorý mi to odporučil, ale dá sa tu nájsť mnoho pozitív a atmosféra je miestami pekne hustá, hlavne vďaka tomu, kde sa natáčalo. Mal som pocit, že to v závere trochu strácalo dych, ale nakoniec ma finále príjemne prekvapilo. Kto chce vidieť niečo nekonvenčné, ale nie zase úplne artové, mohol by tu nájsť svoje riešenie. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Krásná příroda, hluboké lesy a jezero..... těšil jsem se na parádní naháněčku v lese.... a dočkal jsem se psychologického dramatu otce a jeho dvou synů. Ztráta času! 30% ......OBSAH: Tom (Timothé Vom Dorp) a jeho starší bratr Benjamin (Théo Van de Voorde) cestují do Švédska, aby strávili dovolenou s otcem (Jérémie Elkaïm), který je po rozvodu s matkou. Tom má pocit, že se stane něco špatného. Jejich podivný a osamělý otec, je přesvědčen, že Tom má dar vidět věci, které ostatní nevidí. Chlapci jsou nadšeni, když jim otec navrhne, aby se několik dní strávili v domku u jezera. Místo je ale velmi izolované, na samotě, uprostřed velkého lesa. Děsivé vize podivných a děsivých událostí prohloubí Tomovy obavy. Dny míjejí a zdá se, že otec nezvažuje návrat domů... ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavý a zvláštny film. Rozhodne stojí za pozornosť a rozhodne ho nebudem nijako zatracovať. Práve naopak. A je mi úplne jedno, že budem jediný, komu sa páči. Tak, ako niekomu sadol, prípadne nesadol nedávny „It Comes at Night“ s tým, že niečo visí vo vzduchu a divák čelí strachu z neznámeho, v tomto prípade to platí rovnako. Aj keď tempo je pomalé a hororových prvkov nie je veľa. Otec vezme svojich dvoch synov na výlet do lesa, no očividne tam chce ostať s nimi navždy. Mladší syn má akúsi schopnosť telepatie a vidí znetvorený prízrak, ktorý pokladá za diabla. Charaktery boli v tomto filme vykreslené naozaj výborne. Technická stránka je dokonalá, možno je to aj jeden z najlepšie nakrútených filmov, čo som kedy videl. Prekrásne zábery som hltal každú jednu minútu (naposledy som si takto vychutnával „Flukt“, čo bolo pekne dávno). Horšie je to už so samotnou interpretáciou, pretože nie som si úplne istý, čo tým režisér chcel povedať a záverečné minúty vyvolávajú viac otázok ako odpovedí. Kvalite filmu to však neuberá, aspoň si ho môže každý vysvetliť po svojom. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Skupinka ludi v lese  aha tak to boli otec so synmi, navyse tatka sa zacal spravat hodne divne  ...... o tom bol celly film. Reziser Dominic Moll sa ani tymto nijak nevymanil z kategorie zrucnych priemerne talentovanych rutinerov. Jo, lebo najviac ludi je v priemere   : 50 % ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama