Reklama

Reklama

Koleso zázrakov

  • Česko Kolo zázraků (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Režisér Woody Allen sa so svojim novým filmom vracia do 50. rokov minulého storočia na Coney Island. Plavčík Mickey (Justin Timberlake) rozpráva príbeh, ktorý je možno trochu ovplyvnený jeho bujnou fantáziou. Život Ginny (Kate Winslet) nie je príliš šťastný. Živorí na promenáde, kde jej manžel (Jim Belushi) pracuje ako obsluha kolotoča. Tam ich občas navštevuje manželova dcéra (Juno Temple), ktorá sa otcovi už dávno odcudzila. Klasická situácia, prostredníctvom ktorej Allen odkrýva vrstvu za vrstvou ľudského správania sa a vzťahov. (Magic Box SK)

(viac)

Zaujímavosti (6)

Carnage (2011)

  • V roku 2017 Kate Winslet uviedla, že nikdy nemala žiadne pochybnosti o spolupráci s Romanom Polanskim na tomto filme, ako aj s Woodym Allenom na Koleso zázrakov (2017), napriek tomu, že obaja muži boli roky predmetom vyšetrovania sexuálneho zneužívania. V rozhovore pre Vanity Fair v roku 2020 však priznala, že v reakcii na hnutie Me Too oľutovala obe spolupráce a povedala, že „to nemala robiť“. (Arsenal83)

Titanic (1997)

  • Keď James Cameron navrhol Kate Winslet, žeby chcel pre postavu Rose zafarbiť jej vlasy na atypickú červenú, nadšene súhlasila. Sama sa ale vyjadrila, že zbaviť sa po natáčaní tejto farby a vrátiť sa späť k svojej prirodzenej blond jej trvalo viac ako dva roky. Preto vo všetkých ďalších filmoch ako Romance a cigarety (2005), Večný svit nepoškvrnenej mysle (2004) či Koleso zázrakov (2017), kde sme ju taktiež mohli vidieť v červených vlasoch, si už Kate žiadala parochňu. (matthew.17)

Reklama

Reklama