Reklama

Reklama

Ralph búra internet

  • Česko Raubíř Ralf a internet (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Známy videoherný hromotĺk Raplh a jeho malá kamarátka Vanellope musia podstúpiť riskantné dobrodružstvo, aby našli náhradnú časť do Vanelopinej videohry. Opúšťajú bezpečie svojej videoherne a vydávajú sa do rozsiahleho a vzrušujúceho sveta internetu. Cestou stretávajú všemožných obyvateľov siete a putujú jeho zákutiami od veselých otvorených detských hier po temné hlbiny Dark webu. Ralph Rozbi-to však nie je ľahká váha a tak svetová sieť môže, ale aj nemusí prežiť Ralphovu zrážku s internetom. (Saturn)

(viac)

Zaujímavosti (20)

Gigantic (2021)

  • Gigantic bol s premiérou pôvodne naplánovaný na 9. marca 2018, avšak 30. júna 2016 štúdio oznámilo, že tento termín zastreší Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018), preto film presunuli na 21. novembra 2018. Lenže ani to nemal byť konečný termín, nakoľko sa Ralph opäť posunul a opäť na dátum, ktorý patril Giganticu. Tomu aktuálne patrí 25. november 2020. (LuiCJ)

Súvisiace novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (viac)

Reklama

Reklama