Reklama

Reklama

The Jam - In The City

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 1977, 2 min

Hrajú:

Paul Weller

Obsahy(1)

In the City je v poradí šiesta skladba z prvého oficiálneho štúdiového albumu anglickej hudobnej skupiny The Jam. Je to zároveň i titulný song. Album vyšiel dvadsiateho mája roku 1977. Kapela The Jam bola aktívna desať rokov, v rokoch 1972 až 1982. Vydala šesť oficiálnych albumov. K piesni In the City vznikol jednoduchý pódiový videoklip. V klipe sa objavili v zostave: Paul Weller - spev, gitara, Rick Buckler - bicie nástroje, Bruce Foxton - basová gitara. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "In the City" je v poradí šiesta skladba z prvého oficiálneho štúdiového albumu anglickej hudobnej skupiny The Jam. Je to zároveň i titulný song. Album vyšiel dvadsiateho mája roku 1977. Kapela The Jam bola aktívna desať rokov. Od 1972 do 1982. Vydali šesť oficiálnych albumov. Mali veľmi blízko ku subkultúre Mods. Ku titulu "In the City" natočili jednoduchý pódiový videoklip. Mod revival punk rock! Paul Weller - spev, gitara, Rick Buckler - bicie nástroje, Bruce Foxton - basová gitara. The Jam!!! *** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Potešilo, pretože The Jam sa v dobách svojej najväčšej slávy mohli pochváliť síce skvelými skladbami, ale ich vizuálne podania neboli nič moc. Tento videoklip to zachraňuje. Aj keď je to vlastne o tom istom, je to obrazovo podmanivejšie. ()

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

Přímá kombinace žánrů mod revival a punk rock. Chlápci z The Jam ve slušivých oblecích předvádějí divoké punkové kreace na pódiu. Hudba i video 70% ()

Reklama

Reklama