Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Roky randenia, blbnutia na zoznamkách a je to stále rovnaké. Kretén strieda kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a jej ďalšie rande na inzerát s tvárou Lukáša Pavláska sa rýchlo zaradí do jej zložky katastrof a kreténov. Podobný zoznam otrasných schôdzok postupne rozširujú aj ďalšie postavy. Zozn@mka je totiž komédia o mužoch, ženách a zaujímavom fenoméne doby - internetovej zoznamke. A samozrejme o tom, o všetko sa na takom rande naslepo môže stať. Ale pozor, v rybníku hľadajúcich sa môže objaviť dravá šťuka. Jiří Langmajer ako šéf zoznamky čelí sťažnostiam nespokojných dám. V mene firmy a v mene príležitosti, ktorá robí zlodeja, musí ukázať, že chlapi nie sú iba idioti. S šarmom a roztomilosťou slávneho filmového Kristiána vyráža na schôdzky s klientkami. Vyzbrojený informáciami z ich dotazníkov vystupuje ako muž ich snov. Po niekoľkých naplnených schôdzkach však bez stopy zmizne. Pravda je taká, že on manželku nehľadá, on už doma jednu má. A tá má zas kamarátku a tá hľadá na zoznamke a tú Jiří Langmajer aj zvedie. Sľučka okolo záletníka sa začína sťahovať a vo vzduchu visí spoločný ženský sľub, že pomsta bude sladká... (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (5)

Trailer

Recenzie (274)

mira007 

všetky recenzie používateľa

Úsměvná komedie kde se asi třikrát člověk opravdu zasměje, ale je to furt na téma nevěra a stokrát o tom samém. Langmajer si hraje to svoje. Gondíková celkem v pohodě, ostatní asi očekávané herecké výkony. Jenže to bylo tak nudné, očekávatelné a předvídatelné, že bych to viděl spíš jako televizní film, než něco do kina. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

No, hodnotit film jako sled videoklipů, docela by to ušlo. Hodně vtipné jsou třeba scény, kdy si holky povídají, místo jejich slov slyšíme muziku, a jejich rozhovor se odehraje až později s pohledem snad na les nebo co. Asi to bylo tak mizerně natočené, že se to takto vyřešilo. Vůbec by mě zajímal dojem autorky celého filmu. Některé repliky na papíře mohly vypadat zajímavě, ale ve filmu se to brutálně nepovedlo, takže snad ani režisérka (a scénáristka v jedné osobě) by nemohla říct, že se jí film líbí. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Sezn@mka" patrí medzi české komédie, ktoré asi nikto neuvidí viac ako raz. Má to pramálo dobrých myšlienok, kopec otravných stereotypov a okrem toho sa to snaží do toho dávať humor, ktorý miestami funguje, no na iných miestach zase skoro vôbec. Herci sú okey a celkom svoje role dávajú, no film nemá dobré tempo, pôsobí veľmi dlho a častokrát absolútne nevieme kam to bude smerovať (a nemyslím to v dobrom) pretože to neustále mení smer a ide od jednej témy k ďalšej a nevie to vyvážiť. Nie je to hrozné, ale rozhodne toto nie je komédia, ktorú by som mal dôvod púšťať niekedy znovu. Sem-tam som sa zasmial, no väčšinou som si kládol pri filme jedinú otázku. - Koľko "To Vážne?" momentov sa do tohoto filmu zmestí. Hodnotenie: D+ ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

UPC (My Prime) - Čekal jsem tedy větší slátaninu, jelikož hodnocení 35% opravdu lichotivé není, ale řekl jsem, že to zkusím. Mnohé scény byly hodně přestřelené a takto se snad v reálném životě nechová nikdo. Mělo to ale i pár trefných hlášek nebo vtipů a čistý čas 80 minut byl také na pohodu. O debutu paní režisérky se sice nedá hovořit jako o provedeném, ale o mega průseru také ne. 60% (with J.) ()

Gore 

všetky recenzie používateľa

Film má několik sympatických kladů, a to hlavně vesměs málo okoukané filmové tváře, herci své role zvládli a mnohdy byli i vtipní, nevadil mi ani příliš přehrávající Vondráček, body si zaslouží i bez výrazných chyb zvládnutá režie a hlavně scénář, který byl na jednu stranu inovativní, neměl vyloženě trapné momenty, u kterých bych se musel za tvůrce stydět, dokonce i převlíkání v kabince bylo vkusné a hlavně dost pravdivý (kdysi jsem dělal výzkum na toto téma a osobně znám i dost chlapů, kteří brouzdí po seznamkách a chovají se stejně jako postavy ve filmu (a to nejen jako postava Langmajera), proto mi to zpracování bylo i sympatický). ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (13)

  • Volf (Jiří Langmajer), balící letušku Hedviku (Zuzana Kajnarová), s ní pluje na loďce, ovšem jen ve velkém celku. Při detailním záběru na veslujícího Volfa je vidět, že se Volf nepohybuje, ale stojí na místě. Totéž platí pro Hedviku. (pjotri)
  • Režisérka o filme povedala: "Vôbec som nevedela, ako má scenár vyzerať. Až keď bol na svete a v knižnici som náhodou objavila knižku Škola filmovania, zistila som, že som ho celý intuitívne napísala správne." [iDnes.cz] (Raccoon.city)
  • Když si Standa (Jaromír Nosek) objednává u číšníka kávu, tak vůbec neřekne, který druh kávy chce a přesto mu je přinesena. (SONY_)

Reklama

Reklama