Reklama

Reklama

Mob Psycho 100

(seriál)
  • Japonsko モブサイコ100 (viac)
Trailer 1
Japonsko, (2016–2022), 15 h 37 min (Minutáž: 24–25 min)

Predloha:

One (komiks)

Kamera:

Majuko Furumoto

Hudba:

Kendži Kawai

Hrajú:

Secuo Itó, Takahiro Sakurai, Akio Ócuka, Miju Irino, Jošicugu Macuoka, Šin'ičiró Miki, Tošihiko Seki, Ai Kajano, Akeno Watanabe, Činacu Akasaki (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(38)

Obsahy(1)

Kageyama Shigeo, kterému všichni říkají "Mob", je student s nadpřirozenými schopnostmi - dokáže silou vůle zvedat předměty nebo třeba ohýbat lžičky. Když byl mladší, svoji schopnost rád ukazoval. Ale kvůli negativním ohlasům postupně přestal své schopnosti předvádět. Nyní je jeho jedinou starostí, aby si ho všimla jeho hezká spolužačka a ničit zlé duchy s jeho "mistrem"/podvodníkem. (Harroc)

(viac)

Recenzie používateľa Melios k tomuto seriálu (3)

Mob Psycho 100 (2016) 

ONE ďakujem ti za tvôj unikátny humor. Bez neho by si tento seriál ani neškrtol. Po One Punch Manovi som hľadal ,čo ONE ešte spravil a našiel som MOBa....a som za to rád! Od paranormálneho seriálu som nečakal nič ,ale keď sa spojí serióznosť s Onovým "I don't care" humorom ,tak to nemá chybu. A ten opening....ach je znovu super ako u One Punch Mana!!! MOB MOB WHAT DO YOU WANT!!?.....90% ()

Season 1 (2016) (S01) 

Keď si chcete natočiť paranormálnú fantasy komédiu potom, čo ste dokončili svoju paródiu na Super-Mana, ale nápad na Exorcistu a Ghostbusters vám už niekto šlohol...A tak sa vytvárajú nové a originálne nápady... ;) ()

Season 2 (2019) (S02) 

Druhá séria Mobovi vôbec neškodí ba naopak si dokázala zachocať rovnakú tvár ako predošlá séria ďaka ,čomu seriál pokračuje v rovnakom duchu (doslova) ,vizuále (pozerám sa na teba One Punch Man) a humore. Opening a outro sú na rovnakej úrovni ako u predošlej série ,len menej chytľavé. Ak to mám zhrnúť ,stále je to rovnako podivné anime a to je to hlavné. ()

Reklama

Reklama