Reklama

Reklama

Na učiteľku jogy Jackie (Jamie Hill Fuller) sa usmialo šťastie - jeden z jej žiakov, bohatý elegán menom Kris (Chris Hayes). Spoločne sa vyberú na večierok k jeho priateľom, ktorí si taktiež so sebou doviedli svojich hostí. Ráno prichádza nepríjemné vytriezvenie, skupina prekvapených a vystrašených hostí sa prebudí na podlahe akéhosi skladiska s kamerou na čele. Než sa stihnú spamätať z prvotného šoku, prichádza ďalší. Hlas z reproduktora im oznámi, že majú 12 hodín na to, aby jeden z nich opustil budovu. Samozrejme, ostatní to v tejto chvíli už musia mať za sebou. Ak sa tomu tak nestane, zomrú všetci. A hostitelia si za ten čas vsádzajú na to, kto vyhrá preteky s časom, kde nejde o nič iné ako o život... (beso74)

(viac)

Recenzie (29)

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia neúspešná napodobenina Saw, ktorá je nielenže príšerne napísaná a zahratá, ale aj príšerne neznesiteľná. Nefunguje tu vôbec nič: žiadna atmosféra, žiadne napätie, žiadny hlbší zmysel a vôbec, celý film nemá hlavu ani pätu. Márna snaha o záverečný "šokujúci" twist tomu vôbec nenapomáha a tak to celé pôsobí primitívnejšie. Tých záporov je toľko, že som ignoroval určité pozitíva, ktoré tento film dosť možno má. Takmer skoro odpad. ()

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa

Steven Judd je spíš fanoušek hororu než fanoušek režie. Objektivy v hlavě jsou totiž docela vtipný, a když někomu prsknou kyselinu do ksichtu, hezky mu to po ní teče. Filmovosti Headgame ale chybí prachy i talent. A tak se namísto o postavy bojíte spíš o svůj vkus. To aby mu nezůstaly jizvy na čele. ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Nezáživná, námetovo ošúchaná a miestami absurdne sa vyvíjajúca survivalová vybíjaná v duchu v súčasnosti stále viíac populárnejšej hry EscapeRoom. Podobne ladených "SAWoidných" filmov sa v ostatných rokoch nakrúca čoraz viac, aj keď ich kvalita má skôr klesajúcu tendenciu. Takýmto tempom z toho zanedlho snáď vznikne samostatný hororový subžáner. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jeden priestor, skupinka ľudí a snaha prežiť nástrahy vďaka svojím silám a dôvtipu - niečo na spôsob Kocky, alebo Would You Rather, taký námet mám veľmi rád. Len čo z toho, že dej bol nudný, bez napätia, upatlaný ako podbradník ročného dieťaťa po dobrom obede a navyše to bolo aj smiešne zahrané? Škoda, mohlo ísť o zaujímavú záležitosť. Podpriemer. 35/100 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „Headgame“ je klasickou snahou upoutat na začátku tím, že vlastně nevíte, co se bude dít, kam až to zajde, ale nakonec je to snímek, který vám nepřinese nic zásadního, proč jste na to tu hodinu a půl koukali. A je to moc dlouhé, ne že ne. Nemá to nic ze „Saw: Hra o přežití“, nemá to ani dobrou atmosféru, ani dobré drsné scény, ty zde v podstatě chybí, i když postavy umírají. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama