Reklama

Reklama

Habovřesky

(relácia)
  • Česko Habovřesky
Reality-TV
Slovensko, 2016, 51 min

Obsahy(1)

Ako bude vyzerať spoločné budovanie a prevádzkovanie reštaurácie v obci Sihla pod taktovkou Vila Haba a za účasti celej rodiny Bučkovcov? Vilo Habo a rodina Bučkovcov, to sú ľudia ktorých pozná celé Slovensko. Vilo exceloval svojím kuchárskym umením v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, no a Bučkovci, netradičná rodina z obce Sihla, zaujali svojím životným štýlom. Bučkovci kedysi vo svojej domovskej obci prevádzkovali bar. Nedarilo sa im, tak ho radšej zatvorili. Po tom, čo spoznali Vila Haba, rozhodli sa pre ďalší podnikateľský pokus. Tentoraz reštauračný. Na pomoc si pozvali Vila Haba, ktorý má byť ich šéfom. Pod jeho dohľadom Bučkovci otvoria reštauráciu v dedine Sihla. Na jej prevádzke sa bude podieľať celá rodina. Vilo ich však musí naučiť variť a riadiť chod celej reštaurácie. Vilo Habo sa svojej úlohy chopil statočne, no nebude to mať ľahké... Bučkovci popri náročnej práci okolo reštaurácie neustále riešia aj svojej rodinné záležitosti. V životoch jednotlivých členov rodiny je veľa noviniek. Jano má novú devätnásťročnú partnerku, ktorú jeho štyri deti majú radi, no zatiaľ si na nový život iba zvyká. Jožko s Klárou sú po kríze a ich vzťah je veľmi krehký. Tomášovi ušla partnerka aj so synom a vyzerá to tak , že ak bude chcieť vidieť syna, súdu sa nevyhne. Pozrite si, ako bude vyzerať spoločné budovanie a prevádzkovanie reštaurácie v obci Sihla pod taktovkou Vila Haba a za účasti celej rodiny Bučkovcov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (13)

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Hovoriť o tom, že TV relácie klesajú stále do hlbších žúmp s primitívnejšími "hrdinami" Slovenského "šoubiznisu" je už pekne obohraté klišé ale fakt sa neprestávam diviť, čo všetko sú komerčné TV schopné vysielať kvôli sledovanosti. Nechápem a a neviem si to vysvetliť ako je možné, že sú diváci až tak primitívny. Videl som jednu epizódu a mal som chuť grcať, toto nemá absolútne žiadnu hodnotu. ()

alba odpad!

všetky recenzie používateľa

TV JOJ si dlhodobo zakladá na podobných povrchných reláciách, ktoré zarábajú na „jednoduchosti" účinkujúcich a aj cieľovej skupiny divákov. Ako názov naznačuje, ide o vresky, ale či Habo, či Bučko vresky, to je tu otázne... Bučkovci dokázali prekričať aj Vila Haba. Miestami mi ho bolo ľúto, do akého prostredia sa to dostal. Kto by vymenil svoj kľud za mediálne braky, aby bol umelo vytvorenou „pseudocelebritou"? Pri podobných reláciách sa nám ale natíska otázka, či postavy sú reálne takými alebo umelo vytvorenými, aby hrali nejakú rolu? Je ťažko uveriteľné, že by sa reálni ľudia vedeli takto správať.. avšak, ak sú umelo vytvorení, stretávame sa tu s interdiskurzivitou – reality show – reálne postavy, ktoré sú umelo (mediálne) vytvorené. Médiá majú moc konštruovať náš obraz o ľuďoch, aj o spoločnosti, o realite okolo nás a pod. Aj preto sa stretávame so zovšeobecňovaním, že „toto" je vzorka bežnej slovenskej spoločnosti, médiá si len takto utvrdzujú svoju moc, keď formujú také obrazy videnia reality. ()

Reklama

haffen odpad!

všetky recenzie používateľa

Som pozrel s presúvaním prvý diel v zmysle, že pre moje šedé bunky zakázané ovocie občas vyskúšam a... pre kerú 3.14ču niečo takéto zas vzniklo? K čomu? Pre koho? Kto si to pozrie? Čo to má priniesť? Pozerať sa ako sa hádajú narušení ľudia? O tomto je dnes divácka zábava sledovať ako si žijú exoti a majú potrebu robiť debilov pred celým národom? To je proste esencia podpriemernosti... a samozrejme Hudák nesmie chýbať. Bez neho by tieto odpady boli len polovičné. Vážne by som nikdy nepovedal, že toto raz poviem: slovná hračka robí veľmi zlé meno Troškovým filmom. -5% ()

roman4794 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako mám rád Anku aj Vila, ale že sa na toto divadielko dali to mi je lúto.. ale tak prachy sú prachy.... celá ,,šou,, naplánovaná od začiatku do konca, výkony hercov mizerné....bieda, tá ,,reštaurácia,, v skuročnosti ani neexistuje, ludia čo tam prišli komparzisti.. no čo aspoň si zarobili a JOJka zaplnila vysielací čas, ale to je tak asi všetko... :-/ ()

classic odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako vidieť hlavných protagonistov v tejto extrémnej relácii s človekom, z ktorého urobila TV. HNOJ - Celebritu, tak to sa presne rovná pocitu, aký vidím, keď sa pozriem von cez obývačkové okno, kde sa mi ponúka krásny pohľad na vymletých dementov, ktorých tu je, akosi veľké množstvo, strašne prehustené, až mi je z toho, zle ! ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama