Reklama

Reklama

Dobre vedieť!

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2016, 45 min

Účinkujú:

Rastislav Sokol, Juraj Kemka, Róbert Jakab, Samo Trnka, Kristína Svarinská, Marián Mitaš, Peter Sklár, Roman Luknár, Milan Ondrík, Barbora Švidraňová (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová súťažná, no najmä zábavná relácia, v ktorej proti sebe nastúpia tímy Roba JakabaJuraja Kemku. Každý z kapitánov musí za pomoci svojho hosťa zistiť správne odpovede na netradičné otázky, pričom často vznikajú vtipné situácie. Do tuhého ide najmä v závere relácie. Súperiace dvojice musia zodpovedať spoločnú otázku, pri ktorej vsádzajú sumu, ktorej výšku súperi nevedia. Víťazom sa stane tím s vyššou nahranou sumou. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (31)

Pokri 

všetky recenzie používateľa

Dať to do rúk nesympatickej dvojici Kemka - Jakab je veľký prešľap. Inak by to mohla byť fajn relácia s drobným presahom do edukatívnej roviny, hoci sú tie otázky čoraz bizarnejšie. A nemožno sa čudovať, pri iných typoch otázok by vyplávala na povrch nevzdelanosť ústrednej dvojice. Ako keď raz Jakab nevedel prísť na farbu podkladu slovenského štátneho znaku. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Televízia Markíza vyprodukovala ďalšiu nepozerateľnú, nehorázne trapnú a totálne nudnú reláciu. Na to sú v tejto inštitúcii hotoví majstri. Zásobovať slovenského gaučového diváka debilným odpadom je ich prioritou. Tento krát dali dohromady vskutku mimoriadne nesympatickú trojicu dementov. Jebnutý Kemka, pribrzdený Jakab a akýsi slizký niktoš Sokol. Títo traja úbožiaci sa majú postarať o zábavu verných divákov TV Markíza. Ja si skôr myslím, že sa im podarí jedine ich donútiť k tomu, aby prepli na iný kanál. Nikto sa predsa nechce pozerať na takýto odpad! ()

Reklama

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Dobrý námet (vedomostná súťaž v spojení so zábavou), dobrý moderátor, dobrý Kemka, ale to je asi tak všetko. Jakab nestíha, hostia nič moc, a tak len bezducho tliachajú. Keď som hovoril o dobrom námete, zabudol som dodať jedno ALE. Je ťažko zrealizovateľný, pri spojení faktu so zábavou je potrebné dosadiť glosátorov, ktorí takýto typ šou majú v malíčku (síce vôbec nie rovnaká, ale predsa napr. Sedem s.r.o.). Škoda, pozriem si túto reláciu viac ako jedenkrát, ale nad priemer sa nevyšplhá. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Asi vzhledem k ostatním komentářům jsem ovlivněn tím, že jako bodrý chlapec ze Slovácka miluji slovenčinu. A v tomto pořadu je jazyk opravdu úžasný. Ale i kdyby tomu tak nebylo, líbí se mi schéma pořadu. Zábava rozhodně přichází a k tomu se člověk dost poučí. Oceňuji také dobrý výběr soutěžících a jejich hostů, kteří se většinou velmi dobře zapojují. A i kdyby to mělo být jen jako kulisa, rozhodně to neuškodí. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Taká jemne preafektovaná napodobenina Čo ja viem. Formát "Dobre vedieť!" je občas dosť zdĺhavý a k tomu tá strojená "vtipnosť" mi príde často nepríjemná. Nič proti Kemkovi a Jakabovi, ale už ich je človek fakt presýtený, keďže ich pchajú pomaly už do každej relácie - no a pozerať sa na nich v rolách premúdrelých zabávačov (+ k tomu aj ďalší "vtipní" súťažiaci hostia), tak toto nie je veru môj šálok kávy. Rastislav Sokol ako moderátor mi spočiatku vadil, ale napokon celkom fajn moderátor. Najlepšie z celej show sú jednoznačne tie dokrútky slúžiace ako demonštrácia odpovede. A občas aj celkom zaujímavé veci sa človek dozvie. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (1)

  • Úvodní znělka pořadu je od americké indie-popové skupiny Saint Motel. Píseň se jmenuje "My Type" a pochází z eponymního EP, které vyšlo v roce 2014. Singl se v řadě evropských zemí vyšplhal do TOP 40 a v Italii se tato píseň stala dokonce platinovou. (Posheidon)

Reklama

Reklama