Reklama

Reklama

Mo Gong Mei Ying

  • Čína 魔宫魅影 (viac)

Obsahy(1)

Filmový štáb vstupuje do útrob prekliateho divadla, v ktorom pred 13 rokmi počas tragickej noci prišlo o život niekoľko členov divadelného súboru. Predstava o natočení snímky, ktorú by ocenil nielen bežný divák, ale i samotná "vrchnosť" čínskej monarchie, je však v mnohých prípadoch diametrálne odlišná ako splniť svoj cieľ. Obzvlášť, keď kruté duše obetí hrôzostrašného požiaru z nedávnej minulosti ani zďaleka neopustili svet živých. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (3)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Když budete snímek „Phantom of the Theatre“ sledovat, budete v podstatě v každé scéně vnímat, jak moc se tvůrci snažili o to, aby to dobře vypadalo, aby to na diváka působilo zajímavě, aby se jitřily jeho smysly. Jenže se zapomnělo na příběh, který je špatný, a tak film vypadá jako blazeované nic. Je to skutečně škoda, protože tolik věnovat vizuálu a tak málo ději, to je prostě špatně. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Filmový štáb vstupuje do útrob prekliateho divadla, v ktorom pred 13 rokmi počas tragickej noci prišlo o život niekoľko členov divadelného súboru. Predstava o natočení snímku, ktorý by ocenil nie len bežný divák, ale i samotná "vrchnosť" čínskej monarchie, je však v mnohých prípadoch diametrálne odlišná ako splniť svoj cieľ. Obzvlášť, keď kruté duše obetí hrôzostrašného požiaru z nedávnej minulosti ani z ďaleka neopustili svet živých. Myslel som si - ale to asi aj jedno. Jeden myslel, vymyslel fúrik, a musel ho tlačiť. Toto rozhodne nie je žiadny "Crimson Peak" z ktorého by divák aspoň z pohľadu vizuálnej stránky odpadával. Až na kulisy, kostýmy a kameru, niet čo pochváliť. Strašne slabúčke to bolo, pričom "Phantom of the Theatre" neobstojí ani ako rozprávka. Neviem no, ale podľa mňa toto príliš nevyšlo - 45% ()

Reklama

Galéria (71)

Reklama

Reklama