Reklama

Reklama

Sadako vs Kayako

  • Japonsko 貞子vs伽椰子
Trailer 1

Dve dievčatá sa zhodou okolností dostanú k prekliatej videokazete, v ktorej sa skrýva kliatba k prebudeniu Sadako. V rovnakom čase sa do ich mesta nasťahuje dievča, ktoré prebudí ducha Kayako. A súboj dvoch démonických entít zdá sa nevyhnutný. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (24)

PavelVanekArt 

všetky recenzie používateľa

Ty krávo. Jakože chápu, že to mají Japonci v hlavně trochu dost jinak, ale tohle už byl přestřelenej úlet. Příběh o Kayako je fajn, do půlky i o Sadako, ale na konci se to zvrhne v typickej Japan bizzare se špatnýma efektama a afektovaným přehráváním. Několik scén je tam ale hodně cool. Celkově za lepší 2*, nebýt toho konce, tak za 3*. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Pozreté len z čistej zvedavosti, že kto porazí koho. Do finálneho súboju to bolo ale skôr komické než hrôzunaháňajúce, i keď mal film aj svoje svetlé (temné) chvílky a samotný final fight nestál za moc. Ale ak poznáte Kruh a The Grudge, tak tomu kľudne dajte šancu. Predsa len ste si určite pozreli Alien vs Predator a Freddy vs Jason aj keby to mali byť zhovadilosti. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Prvé diely sérií Kruh a Nenávisť (resp. Ringu a Ju-On) patria k tomu najdesivejšiemu, čo som v živote videl, ale s pribúdajúcimi dielmi to začalo byť občas dobré, občas zlé, ale už nikdy nie vynikajúce. Crossover je napokon, v rámci možností, prekvapivo dobrý. Rozhodne by som nevravel o žánrovom zázraku, ale čakal som béčko a nakoniec je to celkom fajn. Hlavne scény s Kayako, chlapcom a kocúrom sú tradične veľmi nepríjemné. ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Kletba sem, kletba tam nám už je to všechno jedno, ale osobně jsem se rozhodla, že se zařadím mezi prokleté asijské čubky a vyprodukuji vlastní kletbu takže - KAŽDÝ KDO DOČETL AŽ SEM, ZEMŘE !!!!! Stejně tak jako by jednou chcípnul i kdyby to nečetl, jelikož nesmrtelnej z vás hádám není nikdo. A jelikož tento koment může číst spousta lidí, na které právě dolehla má kletba, znamená to, že bych měla s mordováním kurevsky hodně práce a dost blbě bych to stíhala. Takže malá pomůcka - Do sta let a do dne u srdce Tě bodne !! Tedy až budete ve stáří chcípat na smrtelné posteli, není to přirozená smrt, jsem to JÁ a se slovy - bu bu bu ty malá pyčo - Vás vcucnu do světa kde nebudete muset koukat jak si to vyříkávaj Sadako s Kayako. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Dve dievčatá sa zhodou okolností dostanú k prekliatej videokazete, v ktorej sa skrýva kliatba k prebudeniu Sadako. V rovnakom čase sa do mesta nasťahuje nové dievča, ktoré zase prebudí ducha Kayako, takže súboj dvoch démonických entít začína byť nevyhnutný. - Mňa tento fight medzi dvomi ázijskými hororovými legendami príjemne prekvapil. Je to natočené rovnakým spôsobom, ako všetky novšie časti, ale sú tu príjemné postavy, atmosféra sa tiež občas nájde a celé to podporuje odlahčená postava zvláštneho šamana a jeho pomocníčky. Masky sú spracované výborne a aj keď je tu dosť použitých digitálnych efektov, nepôsobia úplne zle. Keby bol záver trochu intenzívnejší a bolo to trochu strašidelnejšie, išiel by som s hodnotením aj vyššie. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (8)

  • S rolí Kayako Saeki byla nejprve spojována Takako Fuji, která Kayako ztvárnila v originální japonské sérii, jenž čítá dva video filmy a dva kino filmy. Též si zahrála i v amerických verzích z roků 2004 a 2006. Herečka však na svém Twitteru popřela, že by měla s tímto filmem cokoliv společného. V tomto snímku ztvárnila Kayako herečka Runa Endo. (fiLLthe3DD)
  • Tento film nesdílí žádnou spojitost s žádným z předchozích dílů obou franšíz a místo toho se odehrává ve svém vlastním univerzu. (HanzoBureshi)
  • Pro propagaci filmu byl pro Kayako (Runa Endo) a Toshio (Rintaro Shibamoto) vytvořen instagramový účet zobrazující vtipné každodenní životní situace s těmito dvěma duchy. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama