Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson (Steve Martin) je rozvedený upätý právnik, ktorý venuje všetku svoju energiu práci. Keď sa pri četovaní na internete zoznámi s inteligentnou ženou a vynikajúcou právničkou, dohovorí si s ňou rande. Peter si predstavuje, že dotyčná dáma bude podobne založená ako on. Keď však otvorí dvere, objaví sa v nich Charlene (Queen Latifahová) – temperamentná, bláznivá černoška, ktorá práve ušla z väzenia a chce, aby Peter očistil jej meno. Peter však s ňou nechce mať nič spoločné, a tak sa Charlene rozhodne na prach rozbiť Petrov do posledného detailu zorganizovaný a naplánovaný život hore nohami. Po celom rade hysterických komplikácií si Peter uvedomí, že možno potrebuje Charlene rovnako, ako ona potrebuje jeho... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (111)

Sansnom70 

všetky recenzie používateľa

Hvězdné obsazení tohoto filmu ale bohužel moc nepomohlo. Mám rád oba hlavní hrdiny, ale znám plno jiných filmů s těmito herci ve kterých se zasměji daleko více. Pojinta filmu je sice skvělá, ale režisérovi se to podle mě moc nepovedlo. Dokoukal jsem tento film až do konce ale jak jsem říkal moc jsem se u něj nezasmál. Určitě mezi vámi budou tací, kterým se film bude líbit. Pokud máte rádi jako herce hlavní hrdiny, tak se na tento snímek podívajte a uvidíte sami. ()

mustafa 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu vcelku normální komedie. Opravdu jsem to nečekal. Podle toho, co jsem si přečetl v obsahu se od toho nedalo čekat opravdu nic. Jenže námět není zase tak suchý a tupý, jak se na první pohled zdá. Martin se přemáhá a místy jsem se dost nasmál. Je paráda, že se fim obešel bez těch nechutných, primitívních a hlavně fekálních vtípků. ()

Reklama

Trellíno 

všetky recenzie používateľa

Nebýt snaživého a tradičně dobrého Stevea Martina nebylo by skoro na co koukat. Na jeden povedený vtip je tu zhruba tucet nevtipných. O zábavu se tu kromě Martina stará již jenom standartní Eugene Levy. Queen Latifah mi byla krajně nesympatická. Příběh je velice nevěryhodný a pochybuji, že by se něco podobného ve skutečnosti mohlo takto stát. ()

Jeržik 

všetky recenzie používateľa

Zdá se mi to nebo Steve Martin ve svých filmech hraje už 15 let stále ty samé chlápky? Skoro jako by to byla tatáž osoba, akorát jen scénáristou uvržená do jiné situace. Aspoň že se tu nahromadil dostatek forů, kterým se dá i zasmát, protože jinak by byla tahle blbost k nevydržení-a to hlavně kvůli Queen Latifah(tuhle ženskou nesnesu od chvíle co jsem ji viděl jak řídí Taxi). 50% ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Nejhorší film Steva Martina, co jsem viděl. Nějak nechápu, co to vůbec mělo znamenat. Zřejmě nám chtěli tvůrci ukázat, jak jsou negři (pardón, afroameričani) děsně free a cool, zatimco Steve Martin je pravej opak a prostě totální blb. Ale ta skvělá afroameričanka mu ukáže, že se dá žít i jinak a všichni budou v pohodě a gangsta, nigga, brotha, yeaaah. Ovšem při sledování tý krávy Queen Latifah jsem si spíš začal řikat, že třeba takovej Ku-klux-klan neni zase tak špatný sdružení. Každopádně myslim, že tenhle film si Steve Martin rozhodně za rámeček nedá. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • Na začátku filmu, kdy Peter (Steve Martin) dostane okamžité zprávy v práci a Howie (Eugene Levy) se jde podívat na notebook, logo Apple nesvítí, což jednoznačně ukazuje na to, že je notebook vypnutý. (Borrtex)
  • Natáčelo se od 19. dubna do října 2002 v Kalifornii, konkrétně ve městech Los Angeles, Pasadena a Whittier. (BMW12)
  • S rozpočtem 35 000 000 amerických dolarů se stal film hitem a překvapením. V USA si totiž vydělal neuvěřitelných 132 600 000 dolarů a v březnu 2009 byl tak zařazen na 231. místo nejúspěšnějších filmů v USA všech dob. (Borrtex)

Reklama

Reklama