Reklama

Reklama

A Tricky Treat

Krátkometrážny / Komédia / Horor
USA, 2015, 3 min

Obsahy(1)

Rodinka kanibalov si každý rok namiesto tekvice vyrezáva hlavu človeka. Tento rok sa im podarilo uniesť dospelého chlapa, ktorého hlava bude v ich dome vystavená na obdiv. (Marceloo)

Recenzie (2)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Rodinka kanibalov si každý rok namiesto tekvice vyrezáva hlavu človeka. Tento rok sa im podarilo uniesť dospelého chlapa, ktorého hlava bude v ich dome vystavená na obdiv. - Tento horor má základnú myšlienku, ktorá sa mi velmi páči, lenže narazil na chybu, s ktorou sa potýka mnoho začiatočníkov. Namiesto toho, aby tvorcovia zohnali dostatočné množstvo prostriedkov, to celé unáhlili a dojem je teda až príliš amatérsky. Nejaký talent sa však v tejto režisérke podla mňa skrýva a určite budem venovať miernu pozornosť aj jej ďalším hororovým projektom, na ktorých momentálne pracuje. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Halloween patří k vůbec nejoblíbenějším svátkům v Americe a tak není divu, že jej slaví i všelijaké kreatury. Naše psychopatická rodinka ráda vyřezává lidské hlavy místo dýně a tak je samozřejmě hlavní náplní tohoto krátkometrážního kousku právě „výroba této nevšední dekorace“. Nebylo to úplně tragické, ale na průměrnou podívanou to taky nemělo… ()

Reklama

Reklama