Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby šlo všetko podľa plánov drogového baróna Barilla (Willem Dafoe), v Mexiku by onedlho malo dôjsť k zmene vládnej moci – s výdatnou pomocou generála Marqueza (Gerardo Vigil) totiž plánuje zosadiť úradujúceho prezidenta krajiny (Pedro Armendáriz Jr.)! Správy o tom sa medzičasom doniesli aj agentovi CIA Sandsovi (Johnny Depp), ktorý sa rozhodol angažovať bezmenného Mariachiho (Antonio Banderas). Charizmatický gitarista má zhýralého generála zabiť – ale až po tom, ako ten splní svoju zlovestnú úlohu! Sands veľmi dobre vie, prečo si na túto špinavú prácu vybral práve Mariachiho... Ten má totiž s generálom Marquezom ešte nejaké nevybavené účty: práve generál je totiž zodpovedný za smrť jeho milovanej Caroliny (Salma Hayek) a ich spoločnej dcérky! Pochopiteľne túži po pomste. A ak si popritom privyrobí ešte aj zopár dolárov... Prečo nie? Kým Barillo a Marquez intenzívne pokračujú v príprave útoku, ani temný muzikant nezaháľa: požiadal totiž svojich niekdajších spoločníkov a verných priateľov Lorenza (Enrique Iglesias) a Fidea (Marco Leonardi), aby ho podporili a pomohli mu. Dve otázky však stále viac a viac vystupujú do popredia: aké sú vlastne skutočné Sandsove motívy a čo presne chce svojimi sprisahaneckými plánmi dosiahnuť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (471)

EdaS 

všetky recenzie používateľa

Další Rodriguezův nedotažený projekt - hodně mu škodí překombinovanost děje (chtělo by to opravdu natáhnout stopáž a věnovat se jednotlivým postavám nebo naopak počet důležitých postav snížit) a použití videa. Taky je pravda, že Banderas zůstává hluboko ve stínu Johnnyho Deppa, který ukradne každou scénu, kde se objeví. Jako ve většině dalších Mistrových "nedodělků", i tady byl velký potenciál, který zůstal nevyužit. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $29miliónovTržby USA $56,359,780Tržby Celosvetovo $98,185,582║ Nehorázne spackaní film, takto vyzerá keď Robert Rodriguez asi nemá chuť do natáčania, všetko to príde také na silu robené, bez skutočnej šťavy. Katastrofa! /10%/ ()

Reklama

Niktorius 

všetky recenzie používateľa

Rodriguez si určitě chtěl jen tak zablbnout a docela neřešil, že tvoří lacině vypadající film přeplacáný jak dějovými kličkami tak množstvím postav. Chudák samotný Mariachi smutně stojí v té hromadě revolucionářů a agentů na samotném pozadí a výjma co(o)ltovních přestřelek do jeho osudů neosudů nahlížíme jen tak z rychlíku. Nejzajímavější personou je bezpochyby Deppův agent Sands, vyskytující se ve většině opravdu zajímavých scén, které Tenkrát v Mexiku naštěstí obsahuje a ačkoliv jsou rozmělněny spoustou slabčích momentů, zažerou se pod kůži natolik, že nelze třetí filmový n/z/ářez desperáda s hudebním sluchem bez uzardění poslat do podprůměru. PS: Rodriguez se sice rád chlubí, jak jednoduše a levně své filmy natáčí, ale myslím, že už to občas vážně přehání - digitální výbuchy a nevzhledné klíčování připomínají současný akční odpad a záběry poloprofesionální (?) handy kamerou vypadají hnusně bez ohledu na to, jeslti jde o pouhý Rodriguezův úlet nebo odkazování na El Mariachiho. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Zas tak spatny to urcite neni, ale je skoda, ze se Rodriguez odchylil od stylu El Mariachiho a Desperada. Pribeh tu je totiz zbytecne prekombinovanej a misty az nesrozumitelnej, navic ta spousta postav tomu taky moc nepomaha a ke vsemu je jeste pozornost rozdelena mezi vic postav, takze Mariachi uz v podstate neni v hlavni roli. Daleko lepsi by bylo, kdyby Rodriguez vypravel pribeh, kteryho casti vidime jen formou flashbacku. Jinak ale se musi uznat, ze po filmarsky strance paradni, prestrelky jsou kurevsky vostry a Banderas a Depp jsou spravny borci. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pomerne dosť prihlúple pokračovanie kultového filmu 'Desperado', ktorý sa stal v mnohom kultovým akčňákom, aspoň pre mňa! Veľmi som sa na film tešil, no z kina som odchádzal nadmieru sklamaný. Na šialeného Roberta nečakane spomalené, natiahnuté a čo je najprekvapujúcejšie s malou dávkou akcie. Ani Depp, Rourke, či Dafoe tomu absolútne nepomohli a to ich mám tak rád! Krásne krúhlych 50%. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (21)

  • Scénář měl 45 stránek. (Karlos80)
  • Snímka vyšla aj pod názvami El Mariachi 3 či Legend of Mexico. (MikaelSVK)
  • V každém z filmů trilogie El Mariachi se vyskytuje dítě ve žlutém tričku. (Karlos80)

Reklama

Reklama