Reklama

Reklama

Mama s ockom

  • Slovensko Mamka a ocko (festivalový názov) (viac)
Trailer 1

Davové šialenstvo neznámeho pôvodu spôsobí, že rodičia z pokojného predmestia obrátia svoju zlobu proti vlastným deťom. Carly Ryanová (Anne Winters) a jej brat Josh (Zackary Arthur) musia bojovať o holý život a brániť sa surovým útokom zo strany tých, čo ich priviedli na svet. Nevedno, čo ich k tomu núti, ale otec Brent (Nicolas Cage) a mama Kendall (Selma Blairová) sa dnes rozhodli svoje deti zabiť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (217)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Príjemné prekvapenie, ktoré síce ku koncu trošku strácalo na zaujímavosti, ale prinieslo celkom vydarený boj o život. Herecké mŕtvolky Nicolas Cage a Selma Blair tu rozohrali rodičovskú verziu Zombielandu a treba uznať, že im postavy frustrovaných rodičov padli ako uliate. Škoda, že tvorcovia nemali väčší rozpočet, pretože by sa mohli pustiť do vyložených jatiek. Takto bodujú skôr vydareným zachytením mentality rodičov a puberťákov, a ich bežných sporov, ktoré v tomto prípade naberú zaujímavý rozmer. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Taylor definitivně potvrdil, že první díl Zastav a nepřežiješ byla prostě absolutní náhoda v jeho kariéře a s Neveldinem si můžou co se zoufalosti týče podat ruce. Tohle mohlo být dokonalé. Jenže potenciál je zadupaný bojácností režiséra ukázat gore vraždy dětí na kameru a tak vše čeho se dočkáme je pár krvavých cákanců, dejme tomu slušná porce černého humoru a dokonalé přehrávání Nicolase, který povýšil level šílenosti na ultimátní hranici. Kdyby měl režisér koule, mohli jsme se dočkat opravdu ojedinělého a odvážného zážitku, takhle máme zase jen šedivý průměr, který zůstal za očekáváním a dílo zkázy dokonal stupidní a utnutý konec. Stejná škoda, jako ta kokotina s Woodem o vraždících dětech. Dělejte tyhle filmy pořádně, nebo se na to vyserte.50%. ()

Reklama

lamps 

všetky recenzie používateľa

Film, který nejlépe ze všech vystihuje věkově vyzrálé herecké stadium Nicolase Cage. Je to přemrštěné, neadekvátní vůči vyšším filmařským požadavkům, ale tak nějak zvrhle zábavné a neúprosné. Mnoho z nás souhlasí s tvrzením, že děti bývají zlobivá PZtka (patentované pojmenování Parchant Zas... však víte), ale koho by napadlo, že odboj proti nim může dosáhnout v kinematografii takových extrémů - ale bohužel jen co se týče námětu, neboť samotného násilí se tvůrci bojí a opravdovou diváckou radost skýtají až zanícené herecké projevy Selmy Blair a Nicolase (a na chvíli i Lance Henriksena, jenž se pro roli Cageova otce v uvozovkách narodil) a správně absurdní nahánění dvou ratolestí v uzavřeném domě za pomoci všemožných nástrojů. Kdyby Taylor nekazil závěrečnou část zbytečnými flashbacky a přitlačil na pilu, mohla to být zábava ještě neporovnatelně větší... 55% ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa

Verím tomu, že keby sa niečoho podobného chytil Jordan Peele tak by to bolo 100 krát zaujímavejšie... Humoru sa moc nedočkáme, Cage prekvapivo celkom fajn, aj keď mám voči jeho výskytu vo filmoch zafixovanú averziu. V konečnom dôsledku námet na čiernu horror-comedy sľubný, no za mňa jednak nevyužitý a v prevedení v ktorom je prezentovaný nedotiahnutý až nudný. Ale pre teenagerov bez nárokov asi fajn. Škoda niektorých aspektov, ktoré značne vybočovali z priemeru a zaužívaného, v (ne)súlade s ostatkom filmu pôsobili umelo, vynútene. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Hororov, kde deti zabíjajú svojich rodičov, tu už niekoľko bolo, tak prečo to neskúsiť opačne, že. Proti nápadu nemám nič, ale takmer všetko ostatné mi vadilo. Nicolasa nepovažujem za zlého herca, ale v tomto filme ma viac iritoval ako bavil. Odľahčený štýl je fajn, ale toto bolo podľa mňa až príliš. Kto čaká masaker detí, sa samozrejme nedočká, gore žiadne, napínavé to tiež nie je, a vtipné ani omylom. Najviac ma vyložene srali flashbacky, najmä keď vyskočili počas nejakej akčnej scény. Načo to bolo dobré? Prvá hodina bola len pobehovanie a nuda. Ešte že Lance Henriksen to zachránil, takže v závere to celkom ožilo. Inými slovami, akonáhle ma to začalo baviť, už aj nasledoval koniec. Sklamanie na celej čiare s niekoľkými dobrými momentami v záverečnej tretine. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené