Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slávny archeológ Robert Burns (Steven Seagal) nájde v starovekých ruinách východnej Číny vzácne artefakty. Mali byť zreštaurované, ale čínska mafia Tong má s nimi vlastné plány. Burns zistí, že mafia využíva cenné pamiatky ako schránky k pašovaniu drog do zámoria. Od tej chvíle je vážne ohrozený jeho život. Je falošne obvinený zo smrti svojho asistenta a uväznený. Po prepustení je zapojený do vládneho plánu na likvidáciu mafie a stáva sa návnadou v nastraženej pasci... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (183)

Tommassi3 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Co když to bylo jinak ?? Co když je skutečně nevinej !! Je to přece profesor !!" - "Jestli je nevinej, tak papež nosí kalhotky !!" ;) Náš milovaný aikidoman, totiž Steven Sádlo Seagal, si střihnul cosi jako prequel k profesoru Klumpovi, proto taky těch padesát kilo a tři brady navíc, pod taktovkou pomateného (s)hitmakera Michaela Oblowitze, který si zřejmě myslel, že překombinovaný děj by mohl leckoho přesvědčit, že tenhle Zabiják - Snaživý tuzemský distributor původně zamýšlel přijít s názvem Zabiják vkusu a mozkových buněk, z čehož nakonec slevil na pouhé jedno slovo, protože nechtěl tentokrát příliš spoilerovat !! ;) - by mohl být nakonec něčím jiným než naprostým filmovým hnojem a po dvou lobotomiích snad i Indianou Jonesem z těch nejhorších nočních můr, když totiž zbabělý Seagal nejprve sežral Ricka O`Connella, Jacka Huntera i knihovníka, aby se zbavil konkurence.. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Steven "bandaska" Seagal ako archeológ v koženom plášti čo za pár sekúnd odhalí pašerácku skupinu a poštve proti sebe celú čínsku mafiu ktorá potom vysiela tisíc a jedného zabijáka. Niektoré súboje sú prekvapivo efektné a drsné, potom príde na scénu opičí muž čo chodí po stenách ako Spiderman a film je stále divnejší a divnejší až sa z neho stane hnusný grc. Čínsky mafiáni sedia za stolom kdesi v Rumunsku, fajčia a mudrujú o nesmrteľnosti chrústa, respektíve o tom prečo ich tam sedí s každou minútou menej. Pritom je to také jednoduché - človek môže byť veľký Boss a kápo, ale keď naprdne Seagala je z neho už len mäso na špajli čakajúce než si ho Steven opraží. ()

Reklama

Amarcord_1 odpad!

všetky recenzie používateľa

10% - Celý film je dokonalou ukázkou toho, že i na tak primitivní žánr, jako otřepaný mstitelský akční film, vyžaduje určité minimum filmařských a vypravěčských dovedností. Dokoukal jsem ho jen proto, abych obdivoval, co všechno se dá zbabrat. Roztomile dementní scénář je rozhodně hlavní pecka. V jeho stínu bledne i spíše poziční, než herecký výkon Stevena Seagala. Zabiják je několikrát recyklovaný odpad, jehož sběrem si žádný filmový fanda nepolepší. ()

gudaulin odpad!

všetky recenzie používateľa

Dát tomuhle dílku jako hodnocení "odpad" je vlastně docela nespravedlivé - jednak tím urážíme ostatní filmy, které do této kategorie spadají, jednak film místy baví takovým tím kouzlem nechtěného. Natočit něco tak programově špatného je vlastně výjimečná záležitost, neboť kdyby se o totéž kdokoli pokusil záměrně, nejspíš se mu to nepodaří. Šílený střih, choreografie, herecké obsazení, dialogy. 10 % celkového dojmu je opravdu za nechtěný humor.Kdo jen dal tuhle partu dohromady... ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

No, bez spomalených, otrasne natočených scén by mal film možno pol hodinu a ani tým úbohým príbehom sa nedá povedať, že by zaujal viac ako hocijaký sitcomový seriál. Steven je tu tak tlstý, že museli zohnať asi najtučnejších čínskych hercov, aby sa to aspoň ako-tak vyrovnalo. Napätie je vo filme asi len vtedy, keď sa bojím aby si Seagal pri nejakom chmate nenatiahol sval, takže asi toľko. 15%. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama