Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddaný hororový fanúšik Joe (Lucas Neff) miluje strach a všetko, čo s ním súvisí. Strašidelné domy sú preňho už dlhšie nezaujímavé, pretože je skúsený a nedokáže ho nič vystrašiť. Pri jednej prehliadke dostane od cudzinca vizitku firmy Fear, Inc. Vraj sa jedná o firmu, ktorá dokáže pripraviť strašenie na mieru. Joe je trochu sklamaný, keď do korporácie zavolá a dozvie sa, že sú všetky miesta obsadené. Keď však po večernej párty v dome zhasnú svetlá a za oknom sa objavia tajomné postavy v čiernych plášťoch, zdá sa, že dostane to, po čom túžil. Fear, Inc. však používa vlastné postupy, ktoré vystrašia aj toho najskúsenejšieho hororového fanúšika. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (44)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Oddaný hororový fanúšik Joe (Lucas Neff) miluje strach a všetko, čo s ním súvisí. Strašidelné domy sú preňho už dlhšie nezaujímavé, pretože je skúsený a nedokáže ho nič vystrašiť. Pri jednej prehliadke dostane od cudzinca vizitku firmy Fear, Inc. Vraj sa jedná o firmu, ktorá vám dokáže pripraviť strašenie na mieru. Joe je trochu sklamaný, keď do korporácie zavolá a dozvie sa, že sú všetky miesta obsadené. Keď mu však po večernej párty v dome zhasnú svetlá a za oknom sa objavia tajomné postavy v čiernych plášťoch, zdá sa, že dostane to, po čom túžil. Fear, Inc. však používa vlastné postupy, ktoré vystrašia aj toho najskúsenejšieho hororového fanúšika. - Počítal som s tým, že tento horor mi bude velmi sedieť, pretože už z názvu sa dá odhadnúť téma a ja tieto béčkové príležitosti na odviazanie milujem. V hlavnej úlohe chlap s krásnou frajerkou, ktorý je na drogách, ničoho sa nebojí, má obrovské znalosti v hororovom žánri a pobehuje v dome bez svetiel v svetríku Freddyho Kruegera. To proste musí fanúšika podobných záležitostí potešiť. V posledných týždňoch ma tieto hororové debuty naozaj prekvapujú a osobne uznávam tieto projekty, na ktorých je vidieť zápal a lásku pre tento žáner prostredníctvom nespočetných odkazov na horory, či už staré klasiky alebo populárne moderné kúsky. Potešil ma aj nekomplikovaný, ale za to pôsobivý a nepredvídatelný dej, ktorý funguje od začiatku až do konca a na scenári je možné poznať, že sa s ním pracovalo a nebolo to napísané len tak prvoplánovo. V neposlednom rade potešia aj mnohé hororové tváre z béčkovej scény, ktoré nedostanú vela priestoru, ale predsalen nie je problém pozrieť sa občas na nejaké nové obsadenie. S Fear, Inc. som velmi spokojný a rozhodne sa k nemu ešte niekedy vrátim. EDIT: 8.10.2020 - Tak som sa k tomu po rokoch vrátil a poriadne som si to užil. Pri druhom zhliadnutí už diváka väčšina vecí neprekvapí, ale vďaka zábavnému spracovaniu to ani na minútu nestráca dynamiku. V období pred Halloweenom super volba. + Richard Riehle + Maria Olsen + Abigail Breslin + herečka z All Cheerleaders Die + herec z Night of the Living Deb a Always Watching: A Marble Hornets Story + herec z Savaged, Suburban Gothic a The Neighbor + herec z 31 + herečka z The Human Centipede a The Human Centipede II + herec z Legend + herec z Pod ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že hlavní představitel neumí vůbec hrát, kdyby tvůrci vybrali lépe herce do hlavních rolí, tak by to možná dopadlo o něco lépe. Příběh má rozhodně nějaký potenciál, ale jakoby s tím nikdo nechtěl nic udělat. Až na pár odkazů ke klasickým hororům, které mě potěšily je to film na nic. Nefunguje to vůbec jako horor, rozhodně vůbec jako komedie a možná trošičku jako thriller. ()

Reklama

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

No, už jenom z úvodu s Abigail Breslin bylo cítit, že to bude hodně suchý a taky že bylo. Strašně nezáživný, nudný, nesympaticky obsazený, vtipný mi to vůbec nepřišlo, nepousmál jsem se ani jednou. Finále bylo asi to nejpovedenější na celém filmu + scéna alá SAW. Nejvýraznější soundtrack. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku som tejto "zábave" nebol nijak mimoriadne naklonený. No od určitého momentu si ma "Fear, Inc" predsa len získal. Hudba dobrá, sveter hlavného hrdinu vymakaný :) no a napriek tomu, že v tomto snímku ani omylom nejde o gore, prezentáciu násilia, lakačiek, či dokonca nejakých originálnych prvkov, vďaka samotnému nápadu, atmoške, spoločne so záverečnou tretinou, ktorá ponúka niekoľko zaujímavých zvratov - predsa len dostatočne zaujal - 60% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Fear, Inc.“ není vyloženě skvělou komedií, na to má přece jen nějaké ty slabé momenty, ale na druhou stranu se nejedná ani o komedii špatnou. Hra na diváka je zde docela dobrá, a tak vás to dovede chytnout a udržet až do konce, což se mi zamlouvalo. I když už je finále vlastně jen jedno velké hororové klišé, tak nad ním prostě mávnete rukou s tím, že tu cestu k němu jste si užili. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama