Reklama

Reklama

Elitní ostreľovači Brandon Beckett (Chad Michael Collins) a Richard Miller (Billy Zane) dostali od plukovníka (Dennis Haysbert) za úlohu chrániť plynovod pred teroristami. Keď začiatok bitky s nepriateľom vedie k tomu, že ostreľovači sú zabití tajomným strelcom, ktorý poznal ich presnú polohu, vzrastá napätie kvôli podozreniu z úniku informácií. Je medzi nimi niekto, kto spolupracuje s nepriateľom? Je misia len zásterkou pre iné aktivity? Ťahá za nitky plukovník? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (27)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Séria ktorá pokračuje v tom, že sa v nej na striedačku objavujú obe hviezdy z prvotiny peruánskeho režiséra Luisa Llosu, v tomto prípade je to síce bez Toma Berengera (rodinné zastúpenie - filmový syn Brandon) ale s Billym Zanom. Film dá divákovi všetko to, čo sľubuje v názve - niekoľko ostreľovačov, nič menej a bohužiaľ nič viac. Pokiaľ sa na prestrelky dá bez nejakej vážnejšej zdravotnej ujmy pozerať, samotný dej je ako počítačová hra zložená z jednotlivých misii. Misia číslo 1 - Hlavná misia osloboď rukojemníkov, vedľajšia misia - zachráň ich všetkých. Misia 2 - Ochráň bohatého gruzínskeho podnikateľa. Atď. V hre sa vcelku dá prehltnúť fakt, že misie na seba nejako logicky nenadväzujú a navyše, každá z nich dá hráčovi nejakú odmenu. V tomto filme to bohužiaľ dosť vadí, Brandon Beckett sa potuluje po Blízkom východe i Kaukaze a strieľa čo sa mu dostane pred zameriavač. Pri tom sa ani príliš nesnaží byť nejako lepšie zamaskovaný. Rovnako hlúpo sa správajú aj jeho spolubojovníci a Billy Zane s väčšinu filmu pohybuje niekde v riti, pričom spolu komunikujú zväčša cez telefón. Jedna hviezda za kyticu headshotov a druhá za Ravila Isyanova a jeho elitného ex-sovietskeho ostreľovača parodujúceho Johna McClaina z Die Hard. Mimochodom, je to jeden z tých filmov, kde doktora netreba, každá strela zabíja... ()

Tony.cs 

všetky recenzie používateľa

Očekával jsem další levné béčko s hloupým příběhem a špatnou režií. A dostal jsem plnohodnotný film, vcelku zručně natočený. Výprava byla hodně solidní, vzhledem k tomu, že na některých digitálních explozích byl znát nízký rozpočet. Jsem mile překvapen a proto dávám v rámci žánru za pět. Jinak bych mu dal čtyři. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Billy Zane je zárukou toho, že by snímek mohl být docela sranda. To v tomhle případě rozhodně platí, a tak se můžete těšit na pár jeho celkem ucházejících dialogů. Snímek ale funguje i v akční rovině, kdy některé ty odstřelovačské scény jsou skutečně docela dobré a napínavé. Sníper v moderním provedení je fajn. ()

doctor20 

všetky recenzie používateľa

Udatní americkí odstrelovači opäť raz dokázali, že nemajú dostatočne zdatného protivníka. Dej je skutočne jednoduchý, ale prestrelky a súboje sniperov sú fajn. A v takomto už na pohľad lacnejšom B-éčku o sniperoch predsa ide práve o to. Takže 4* za udatných bojovníkov, odhalenie zrady, love story na pozadí vojnového konfliktu, samostatné myslenie vojakov a samozrejme za amerických odstrelovačov. ()

desade 

všetky recenzie používateľa

Čo myslíte, ak strieľa americký vrtuľník z guľometu zo vzduchu na nepriateľských mudžahedínov, plaviacich sa na gumených člnoch a niekoľkých odrovná, prederavia sa aj ich člny? Alebo, keď sa americký ostreľovač zgúľa zo strmého kopca, bude mať tú istú palebnú pozíciu, ako na kopci? Takže moc logicky nerozmýšľať a užiť si "ekšn". Kto to nevie, nech sa ide radšej poprechádzať do priestoru vyhradenému k venčeniu psov a nepozerá pod nohy. Zážitok ten istý, ale bude v tom logika. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Bulharsku a Turecku. (GASTON73)

Reklama

Reklama