Reklama

Reklama

#whoisBeverly

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
USA, 2016, 9 min

Obsahy(1)

Populárny raper usporiada menšiu párty vo svojej záhrade. Pozná všetkých účastníkov až na jedno dievča, ktoré sa predstaví ako Beverly. Keďže sa mu páči, rozhodne sa s ňou párty na krátky moment opustiť, ale to nikdy nemal robiť. (Marceloo)

Recenzie (2)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Populárny raper usporiada menšiu párty vo svojej záhrade. Organizátor pozná všetkých účastníkov až na jedno dievča, ktoré sa predstaví ako Beverly. Keďže sa mu páči, rozhodne sa s ňou párty na krátky moment opustiť, ale to nikdy nemal robiť. - Ďalší krátkometrážny horor, ktorý sa prezentuje svojím ocenením a pritom by si nezaslúžil ocenenie zrejme ani na festivale amatérskych filmov. Keďže je to natočené len ako horor, všetko zlyháva, pretože najdôležitejšia hororová časť je amatérsky zahraná a tá smrť pôsobí skôr vtipne. Poteší aspoň záverečný záber, ale to na nejaké vyššie hodnotenie vôbec nestačí. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Určitě bych kvůli nějaké „pipce“ neopustil dobře rozjetou párty, na které můžu mít jakoukoliv ženskou chci a když už tak bych s ní nešel do cizího baráku, nenechal se svázat…Ale pěkně bych jí ojel třeba ve vířivce na terase…Ale to by nemohl vzniknout podobně amatérský short, jenž zaujme snad jen množstvím umělé krve na ksichtu ne moc sympatické blondýny a hudbou na začátku. Jinak podprůměrná záležitost… ()

Reklama

Reklama