Reklama

Reklama

VOD (1)

Situace v hawkinské laboratoři se vymkne kontrole, budova je uzamčena a Will a několik dalších se ocitá v pasti. Na pomoc přichází nečekaný hrdina. (Netflix)

Recenzie (46)

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epický díl, celou epizodu jsem nemohl odtrhnout oči od obrazovky. SPOILER Sice jsem u Bobovy smrti nebrečel, ale to je jen tím, že nejsem taková citlivka.. Nebo tím, že Bobovi nedali žádnou epickou hudbu při umírání a hodili ji až na konec, kde mi vyhovovala ještě více teda (sorry Bobe). Tenhle díl by se mohl považovat i jako konečný, přijde El a prohodí Demorgona či co oknem a hodí badass pohled, ale zdá se, že v příštím díle uvidíme ještě výpravu za zničením centrálního mozku. Opravdu smekám, bratři Dufferové! ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zo zeme sa vinú Demodogy a laboratórium je pod útokom. Kolektív spoznáva nového hrdinu. Prevedenie: Atmosféra laboratória je úžasná. Prevedenie nepriateľov stojí naozaj za to a tieňová príšera má určite ešte nijaké karty v rukáve. . Pocity: Tento diel som si vyslovene užil, konečne sa nostalgia miešala s napätím a atmosféra sa dala krájať. Toto je to, na čo som v podstate musel čakať sedem častí. 97% ()

Reklama

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvorcovia mali celkom gule a pripravili epizódu s dvoma vyvrcholeniami. Pri prvom som takmer nedýchal, keďže je prostredie laboratória a teda monitorovanej, hrôzostrašne priestrannej budovy plnej bielych stien "zacákaných" červenou krvou využité naplno, "se vším všudy." Druhým je záver a la Evil Dead, len omnoho viac napínavý a plnší reálneho strachu zo známeho neznáma. Za mňa teda perfektná predpríprava na finále. Logická a strhujúca zároveň. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl byl oproti tomu předchozímu opravdu krutopřísný. Je vidět, že se jde opravdu do finále. Masakr v laborce šla Vetřelec byl lahůdkový, bohužel se rozloučíme s Bobem, ze kterého se vyklubal super hrdina. Celkově neskutečná atmosféra a napětí narůstá. V příštím díle se máme rozhodně na co těšit. Dokonalost. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už viac krát som mal nutkanie prikloniť sa k trom hviezdam a tak ich dávam, možno trochu nespravodlivo, pri tomto nádychu (dúfam) pred veľkým finále. Zo série sa stala ďalšia klasická kingovka, taktiež už sfilmovaná, a verím, že nie každému to môže sadnúť. Prichádzame o jednu kvázi dôležitú postavu, aby mi z toho nakoniec vyplynulo, že okrem jednej dôležitej scény, v ktorej ju mohol zastúpiť vlastne hocitko iný, bola pre dej celkom zbytočná. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • Z kazety hraje píseň „Should I Stay Or Should I Go“ od skupiny The Clash. (Duoscop)
  • V pokoji Billyho Hargrovea (Dacre Montgomery) můžeme vidět plakát prvního alba skupiny Metallica "Kill 'em All" z roku 1983 (2. série se odehrává v roce 1984). V této epizodě také zazní píseň „The Four Horsemen“ z téhož alba. (DarweyD)

Reklama

Reklama