Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naposledy sme ich mohli vidieť ako asistujú slávnemu Michaelovi Jordanovi. A sú tu znova. Králik Bugs a Káčer Duffy ako skutoční animáci, ktorí pracujú pre štúdio Warner Bros. a sú veľké hviezdy. Bugs, samozrejme väčšia a slávnejšia. Preto sa Duffy Duck, ktorý už má po krk pozornosti, ktorú všetci venujú len Bugsovi Bunnymu rozhodne povedať Hollywoodu zbohom. Spojí sa s Bobbym Delmontom (B. Fraser) a podnikne s ním cestu okolo sveta. Cieľ ich misie? Nájsť bájny Modrý diamant, ktorý patrí Bobbyho otcovi (T. Dalton) a nestratiť pri tom náskok pred Bugsom, ktorý im je stále tesne v pätách. Kto z nich teda bude prvý? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý by mal asi osloviť zrejme tých najmenších v mojich očiach pôsobil veľmi slabo. Veľmi naivné očakávanie a samozrejme slabá práca tvorcov v tomto pokročilom animovanom období, keď napríklad už Doba ľadová bola rok pred tým na svete a ponúkla podstatne viac pre detské pobavenie, ktoré dokázalo osloviť aj starších ľudí. Toto spojenie sveta animákov a skutočného filmu vyznelo nekompaktné, príliš bláznivo (možno pre americký zábavný prejav postačujúco) a ani náznak vtipnejších momentov nedokázal splniť svoj zámer, aj keď som prižmúril oči a tak sa obávam, že ani tí najmenší nebudú príliš nadšený. Bugs Bunny a Duffy Duck, ostávajú stále dobrými hrdinami, len vo svojich starých kreslených trampotách a bláznivých výstreloch, kde sa zrodili a kde ozaj prinášajú úsmev a pobavenie. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nic jiného, tak kvůli dvěma věcem je dobré o tomhle filmu vědět. Jednak jej doprovází úplně poslední svižný soundtrack Jerryho Goldsmithe, a coby předfilm se s ním v kinech promítal naprosto skvělý kraťas s Kojotem - Whizzard of Ow. Co se ovšem Looney Tunes: Zpět v akci týká, to je neštěstí. Příběh zcela chybí, scénáristé se "soustředili" jen na stovky všemožných odkazů, které naplácali na sebe, občasnou nehoráznou stupidnost toho, co se ve filmu dělo, "omlouvali" tím, že nechali některou z postav prohlásit cosi jako "To nedává smysl".... A tak dále. Nejvíce mě ovšem zarazila odfláknutá technická stránka. Interakce živých a animovaných postave se rozhodně nemůže měřit nejen s Falešnou hrou s králíkem Rogerem, ale ani se Space Jamem... Dost bída. Nejhorší film Joa Danteho. ()

Reklama

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Absolútna šialenosť bez nejakého lepšieho deja, avšak vystupuje tam toľko obľúbených postáv, že pod 3* ísť nemôžem. Brandonova hláška, že to bol on kto daboval Frasera z Múmie ma dokonca rozosmiala aj nahlas. K tomu je tu tu veľmi zlatá Jenna Elfman a ultra sexy Heather Locklear (To som si všimol až teraz!) a samozrejme najväčšie hviezdy Bugs a Duffy, ktorých humor proste nestarne a dokáže zabaviť aj človeka, čo už skoro zabudol, že bol dieťa. ()

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

Postavičky z Looney Tunes majú dostatočný potenciál pobaviť aj dospelých, ale v Looney Tunes: opäť v akcii je tento potenciál takmer nevyužitý. Deti sa snáď pobavia, ale dospelí sa maximálne usmejú pri odkazoch na iné filmy, možno sa usmejú aj pri niektorých záberoch, kde sú len animované postavy (naháňačka v obrazoch), zvyšok času sa však budú len nudiť a nechápavo krútiť hlavami nad neskutočne trápnym prehrávaním Steva Martina. ()

sharky 

všetky recenzie používateľa

Na Bugsovi a Duffym jsem vyrůstal, ale tenhle film je zoufale nevtipný, nudný a tak infantilní, že si na něj osmileté děti budou připadat staré. Kreace steva martina je to nejubožejší, co jsem kdy ve filmu viděl, akorát zaujmou známé tváře, které sedí kolem stolu. Ty dvě hvězdičky jsou za nejlepší bondovskou kreaci Timotyho Daltona. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (16)

  • Studio Warner Bros. označilo natáčení za chaotické – kvůli překročenému rozpočtu a tvůrčím neshodám navíc odmítlo zaplatit propagaci, a tak se film stal s tržbami 68,5 milionů USD (při rozpočtu 80 milionů) kasovním propadákem. Herec/dabér Billy West se zase nechal slyšet, že režisér byl během natáčení poněkud „náročný a nerozhodný“. (fiLLthe3DD)
  • Snímek soutěžil o ceny Saturn v kategoriích nejlepší film a nejlepší hudba. (Terva)

Súvisiace novinky

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (viac)

Reklama

Reklama