Reklama

Reklama

Dream

(študentský film)
Celý film

Obsahy(1)

Sloboda je vzácny dar, ktorý si máme vážiť, pretože nikdy nevieme, kedy môžeme oň prísť a nemusíme ho už získať naspäť. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Celý film

Recenzie (3)

Melios 

všetky recenzie používateľa

Film dobrý, herci dobrí, hudba dobrá, myšlienka dobrá, a kamera tiež. Takže v čom je teda problém? Na mňa to pôsobilo trochu pateticky. Rozhodne to ale nebolo na zahodenie. Veď ani ja by som lepšie neurobil :) ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Je to divné, ale som divný ja. Ak by som nečítal obsah filmu tak ani neviem, čo sa autor pokúšal snímkom povedať. Bohužiaľ. A musím spomenúť, scénku so samotným únosom. To si robíte z diváka srandu??? Ja som sa na tom smial (a pritom to bolo myslené vážne), pretože to bol totálny amatérsky nepodarok. Pomôcka: nie všetko sa musí natočiť hneď na prvý krát....niekedy si to treba zopáknuť a táto scéna to potrebovala ako soľ. A síce som kritický, ale oceňujem aspoň snahu niečo tvoriť, len je vidno, že celý proces je len na začiatku, že sa autor učí za pochodu, ale v konečnom hľadisku trošku nepremýšľa a nenechá si to uležať v hlave, respektívne proste berie kameru, vytvorí scénku, točí...a ako to celé dopadne je vlastne jedno, lebo nie je dôležité aké to je, ale pocit že niečo vytvoril. Aspoň taký pocit z toho celého mám ja. ()

Reklama

FILMOVKA odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak ruku na srdce. Plakát je úžasný a něco úžasného jsem čekal. Ale tohle je málo zatím. Všechno je strojené a dělané jenom jako + přidané černé pruhy nahoře a dole, přičemž po stranách je vidět obraz pokračující za nimi a příliš velké množství warp stabilizéru taky škodí. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Písnička, která zde hraje, je „Dream“ od Imagine Dragons. (Duoscop)

Reklama

Reklama