Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Harriet Dunkleyová se snaží identifikovat mrtvé tělo a její pátrání vede k ještě větším otázkám s mezinárodním dopadem. (Netflix)

Recenzie (2)

Doomcourier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak teď vůbec nevím, co si o tom mám myslet. Na jednu stranu je tu slušně rozjetý kriminální příběh, do kterého je zapletených opravdu hodně lidí a vypadá to na solidní rozuzlení, ale na stranu druhou to bylo zatím dost o ničem. Ze začátku to bylo sice slušně rozjeté, ale pak přišla půl hodina politických intrik a rádoby vyšetřování, které srazili tempo epizody dolů. Příběh mě donutí pokračovat, ale pokud se další epizody budou nést v podobném duchu, tak už si zas tak jistý nebudu. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zaujimavy otvarak...tajne sluzby, zvlastne SIM-ky, investigativni novinari, cinsko-australsko-americke vztahy a do toho z minulosti po sucasnost tahajuca sa nejaka "temnota". :) Rozhodne zaujalo. Zemity jazyk pani australskej pani ministerky bol....osviezujuci. Trosku som sa pousmial nad sposobom, ako sa da v tajnej sluzbe pouzit "firemny sw-tool" na desifrovanie na vlastne ucely, ale stale to nebolo uplne pritiahnute za vlasy (monitoring pristupu..atd.) Anna Torv hra bezohladnu a vyuzivacnu pitbul-novinarku znacne uveritelne. Nakoniec, neskor som ju zo dve epizodky videli hviezdit i v najnovsom The Last of Us (seriál) (2023) Go, go, Australia! :) Btw. technicka...na vyske sme sa cast semetra venovali i sifrovaniu a mam taky dojem, ze sa tvorcovia pobavili na slovnej presmycke "Vinegar Hill" ma byt zrejme odkaz na Vigenerovu sifru, cize nie "octovu". :D ()

Reklama

Reklama