Reklama

Reklama

Vtedy na západe

(relácia)
  • Česko Tenkrát na Západě

Obsahy(1)

Nový hudobno-zábavný program je postavený na neuveriteľných životných diváckych príbehoch a zážitkoch. V obývačke u Kandráčovcov bude poriadne veselo. Životné trapasy, prekvapenia, úsmevné situácie, ktoré píše život, prerozprávajú s napätím ale najmä s humorom glosátori Michal Hudák, Marián Čekovský, Jakub Prachař, Marcel Forgáč, Matej "Sajfa" Cifra a Ondrej Kandráč z hudobného zoskupenia Kandráčovci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

Jard odpad!

všetky recenzie používateľa

Je to doslova ODPAD! Zabávajú sa tam jedine predstavitelia tej relácie a pre divákov je tam možno vtipné, keď Mišo Hudák vytiahne nejaký vtip. Nemá to úroveň. 5% ()

CheeseFigure odpad!

všetky recenzie používateľa

Klamlivá reklama!!! Tešil som sa na slovenský western (znie to síce divne, stačí sa ale pozrieť na našu seriálovú tvorbu a potom to až tak divne nevyzerá), ale namiesto toho som dostal sedemdesiatu piatu variáciu na téma akože ,,vtipnej´´ show, na ktorej sa smejú len účinkujúci a vám trhá okom a prajete si, aby vám trhlo aj tím väzom. Ako niekto písal, díkybohu za Miška Hudáka, ktorý si ako jediný uvedomuje, že je to show pre ľudí a nie nejaké posedenie s kolegami. Ale ani on so svojimi vtipmy, nech sú akokoľvek dobré, nezachráni ten to (namiesto vulgarizmu doplníme slovo počin) z hlbín odpadu! ()

Reklama

rewoluce odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvé tri minúty som pozeral, druhé tri počúval. Potom prišla reklama a zrazu som mal v ruke ovládač. Tak si hovorím. Stoja vám tie debilné reklamy za to? Dosť že nakrútite totálnu sfetovanú sprostosť, ale Vy si aj tú spodinu Slovenskú, ktorá vám to pozerá odoženiete reklamou, ktoré idú doomrzenia! Skončíte ako TV NARKOZA, ktorú už takmer nikto nesleduje ak nerátam tých buzerantov čo pozerajú farmu.. K tomuto "dielu" sa ani vyjadrovať nebudem. Totálna sprostosť! ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama