Reklama

Reklama

Security

  • Česko Sekuriťák (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Bývalý špeciálny agent a vojnový veterán Eddie Deacon poznal aj lepšie časy, ale v súčasnosti nemá na výber, a tak sa zamestná ako strážnik v obchodnom dome. Netuší, že už v prvý večer sa nudná služba zmení na boj o prežitie. V noci do budovy vnikne rozrušená 11-ročná dievčina, ktorú polícia eskortovala na súdny proces, aby vypovedala ako dôležitá svedkyňa pred súdom. Konvoj vozidiel však prepadli ozbrojení zločinci. Aj keď sa jej podarilo utiecť, neustále ju prenasledujú. Ostrieľaný gangster a jeho spojenci sú pripravení ísť aj do extrémov, len aby splnili svoj cieľ a zabránili jej vypovedať pred súdom. Eddie a jeho kolegovia zo strážnej služby poskytnú ochranu vystrašenému dievčaťu, ktoré má v pätách ozbrojený gang zabijakov. Ich psychopatický vodca predloží ochranke ponuku. Buď im vydajú dievča, za ktoré dostanú slušnú finančnú odmenu, alebo onedlho zomrú. V budove sa rozpúta boj na život a na smrť. Bude to dlhá noc... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (77)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Taková parodie na akční filmy možná by mělo být v žánru připsané i komedie. 4 sekuriťáci a 1 sekuriťačka zachraňuji v vylidněném supermarketu holku co chtějí nějací chlápci zabít. Problém je v postavách jelikož jeden sekuriťák (Banderas) si hraje na Ramba jeden se připosere už na začátku (Mason) jedna ženská má vše na salámu a jeden je nagelovaný imbecil co si hraje na šéfa  jeden umře tak rychle, že nezačal ani vadit  ti co jich nahánějí na tom nejsou o nic lépe. Jeden tam chodí s 2 katanami    přičemž všichni ostatní mají střelné zbraně jeden tam má cepíny a rozhodne se jen tak vyšplhat do toho supermarketu do jedné ženské se tu střílí šípy a ona nic v pohodě nevadí jí to. Ta holka si zde pouští autíčko na dálkové ovládání přičemž kdyby do něho daly bombu (jeden z nich je expert na výbušniny) mají po starostech a navíc jsou tak debilní, že jich nenapadne ho zničit. P.s. kde zmizel ten druhý odstřelovač? P.p.s. co se stalo s tou ženskou co to měla na salámu nepostřehl jsem , že by umřela ? 40 procent ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď Ben Kingsley, ktorý je nižší ako vlastná manželka, prehlási: "Spálená zem! Nikto neodíde živý!", to mi hneď naskočí husia koža. Celý film je nakoniec o pretŕčaní sa Banderasa ako toho slušného siláka a aby sa ešte viac vynímal, tak mu tam nahodili kolegov, ktorí vyzerali menej nebezpečne, ako SBSkári v dôchodkovom veku, čo stoja v Kauflande. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

|50%| Až takové peklo jak tu píší ostatní uživatelé, to nebylo. Na béčkové poměry v současné době to ještě ušlo. I když to nebylo nic extra, dalo se z toho vyždímat ještě víc. Tento příběh je už dost ohraný. Záporáci byli dost slabí, akce nic extra. Jen když nastoupil na scénu Banderas tak se tu pár zajímavých akčních sekvencí našlo, především ve finále. 3* dávám proto, že to bylo celkem zábavné. Nenudilo to, ani to nebylo moc trapné. Na nic si to nehrálo. Výplachová blbůstka, která mě vcelku zabavila. Víc se v tom hledat nedá. Objektivně je to tak na 2*. Já byl ale nejspíš pozitivně naladěn. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Tonda Bandaska a parta securiťáckých jelit z Tesca vs. Ben Kingsley a banda ultrasuper zabijáků, co by netrefili slona i kdyby mu stáli na chobotu. Hrozná hlína. Tonda si občas vzpomněl na desperádská léta, což tomu všemu dodávalo na bizarnosti a aby toho nebylo málo, začal vyrábět z propriet zdejší sámošky bomby. Ale i když to je narvaný až po střechu všema béčkovejma hovadinama, na jaký si člověk vzpomene, má to docela švih, pořád tu něco bouchá, střílí se o sto šest a kluci a holky se tu legračně mydlej. Bůh mi pomáhej, ale já se u toho bavil. 60% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Security nám na USB trčalo niekoľko mesiacov. Celý čas som ho úspešne obchádzal a dúfal, že nikdy, nikdy, opakujem NIKDY nenastane čas pozrieť si ho. Lenže som sa v slabej chvíli pani manželke prekecol, že v tom hrá Antonio Banderas a tak sme si to museli pozrieť. Prvých 30 minút bolo fakt zlých. Dokonca som veril, že ráno podám žiadosť o rozvod. Našťastie, potom sa to sčasti rozbehlo a miestami to bolo jemne dojemné. Ale jasné, bez debaty je to strašná blbosť, v ktorej nič nedáva zmysel. Čo ten týpek s cepínmi preboha? Ako prebiehal jeho nábor? Prišiel objednávateľ a čo povedal? „Počujte, vedúci, nevedeli by ste mi prosím odporučiť machra, čo bol na Evereste a vie to s cepínmi?“ – „Jasné, vieme, v pohode.“ Okrem toho Security obsahuje plno hovadín, ktoré sa tvorcovia síce snažia okecať, ale aj tak mi nesedeli. Protipožiarny systém napojený na pevnú linku? To čo je za blbosť?! Ale zas šéf sekuriťákov hneď na začiatku hovorí, že sa v obchodnom centre zastavil čas v 80. rokoch, takže praktické to nie je, ale logické istým spôsobom áno. Správanie postáv je na hranici akceptovateľnosti (snajper radšej odbachne vlastného a protivníkov na streche, kde sú krásne ľahkým terčom, si nevšíma). A keď si to tak vezmeme, tak je to celé morálne značne na hrane (OK, zrejme by všetkých aj tak povraždili, ale naozaj sa bude hlavný hrdina schopný pozrieť do zrkadla po tom, čo poslal na istú smrť toľko nevinných ľudí len kvôli „nejakému“ dieťaťu? Musím dodať, že Spielberg v Zachráňte vojaka Ryana podobný morálny problém vyriešil rafinovanejšie.). Ale celkovo to tak nejako má niečo do seba resp. je to taká stupidita, že som sa svojím spôsobom bavil. Bradatý Banderas mal niečo do seba, niektoré scény mali niečo do seba, atmoška veľkého obchodného centra mala niečo do seba a celkovo ma to zaujalo ako svojrázny mix Samého doma a Smrtonosnej pasce (vrátane žánrov – od akčného trileru až po komédiu, Banderasovi kolegovia pôsobia ako neúspešní kandidáti na novú sezónu Saturday Night Live). Na Bena Kingsleyho je skvelý pohľad najmä v momentoch, kedy vidí, že sa mu situácia zjavne vymyká spod kontroly a lepšie to už asi nebude. Antoniovi sa zrejme zapáčilo účinkovanie v Expendables 3 a tak oslovil jej producenta Aviho Lernera, či preňho nemá nenáročný bočák. Avi mal, lebo Avi vždy má. Pre El Mariachiho by taká banda proti šípom odolných kreténov bola ranným predkrmom, tak ale roky pribúdajú, doby najväčšej slávy sú (zrejme) nenávratne preč a tak sa s nimi pomaly starnúci spanilý Španiel musí potiť hodinu filmového času. Pri tretej repríze už je to slušná sranda bez debaty hodná 3*. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama