Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá. Nakoniec mu nezostáva nič iné, než si nájsť prácu a vo veľkomeste sa usadiť. Samuel sa očarujúcim spôsobom púšťa do výchovy malej Glórie. Počas nasledujúcich ôsmich rokov sa ukáže, že je nielen milujúcim, ale tiež hodne neštandardným otcom. S humorom sa vysporiadava s nástrahami každodenného života osamelého Francúza v londýne. Rodinná idylka sa však rýchlo zmení, keď sa zničoho nič, pred jeho dvermi objaví Kristin... (Continental film)

(viac)

Videá (14)

Trailer 1

Recenzie (364)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tak tu máme francúzsky remake pôvodného mexického filmu No se aceptan devoluciones, ktorý bol pre mňa príjemným prekvapením. Vo francúzskom podaní to celkom ušlo, hoci keď už človek pozná celý dej a aj nečakanú pointu z originálu, tak už to žiaľ nedokáže na človeku zanechať pôvodný dojem. Už len čakám, kedy po tomto ešte siahne aj americká produkcia... Omar Sy a Gloria Colston boli príjemnou ústrednou dvojicou, no Eugenio Derbez a Loreto Peralta ma asi bavili o kus viac. Inak ani neviem v čom by som vlastne vyzdvihol túto francúzsku verziu, azda len vo vizuálnom spracovaní to možno bolo lepšie, čo sa dá čiastočne pripísať aj 3-ročnému odstupu medzi filmami. No se aceptan devoluciones som dal 4*, a z toho dôvodu by mi neprišlo fér, keby dám rovnaké hodnotenie aj tomuto remaku, hoci sám o sebe by si to možno zaslúžil. ()

easaque 

všetky recenzie používateľa

-2* Téměř s jistotou můžu dopředu určit o filmu s vysokou návštěvností a vysokým hodnocením, který je však u mých spřízněných duší hvězdičkově nevyrovnaný, že půjde o zklamání a tady se to opravdu potrvdilo. Jedná se o podivně vyumělkovaný a nepřirozeně fungující film, který má na konci smysluplné dojemné poselství, ale kvůli tomu se nemusím koukat skoro dvě hodiny předtím na tu šarádu. Podle mě je hlavní chyba je ve scénáři a pak ve hlavním hrdinovi Omarovi Sy, kterému srdceryvné a rodičovské scény nedokážu uvěřit. Možná i ty dvě hvězdičky jsou moc, ale snad stačí na odrazení podobně smýšlejících diváků jako já a samozřejmě snad dostanu rozum i já ;-) [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

virus10 

všetky recenzie používateľa

Vše funguje jak má, krásný film. Bohužel mé hodnocení musí jít o hvězdičku dolů, protože jestli je něco, co nemam rád, tak to jsou na chlup stejný kopírky. Stačí dosadit jiné herce (zde naštěstí kvalitní), vybrat jinou lokalitu a film je na světě. Mexický originál Bez návodu není určitě horší, ale uznávám, že ho asi moc lidí nevidělo a proto nemají takový problém jako já. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekné, no originál je originál a keďže mexickej verzii Bez návodu som dal 5 hviezd, tu sa uskromním so 4 hviezdami, hoci prisťahovalec v hlavnej role, Omar Sy, bol fakt dobrý a vtipný. Nedotknuteľní bola sociálnejšou verziou komédie a i tam bol skvelý, ale tento snímok mu sadol ešte lepšie. Film je novodobejšou a úsmevnejšou verziou Karmerová vs Kramer, nie je povrchný a netlačí na divákove city umelo. Stojí za pozretie. ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

SPOILERS! Strašně pitomej, neskutečně na city hrající vykalkulovanej konstrukt. Proti Omarovi nic nemám, ale hraje tu zase takového vysmátého, pozitivního debílka jako v The Intouchables. Což o to, vtip funguje, za pochvalu stojí hlavně obtoustlá buzna Bernie, která mne bavila. Ale celé je to taková dvouhodinová kolekce deus ex machin, naši dvoučlennou rodinu stíhá jedna krutá rána osudu za druhou - nestačí jeblá matka (#kramervskramer) ani prolhanej fotr, přidáme ještě pointu se semínkem a dozdobíme trochou zhoubné, neléčitelné nemoci -, aby bylo hodně hodně veselo. Ve finále to vůbec pateticky netlačí na pilu a nechce se vám zardousit všech šest (!) scénáristů. Fakt ne... 50% ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama