Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový názov)
  • Česko Robotí příšera (neoficiálny názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (184)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Samozrejme, že buď odpad, alebo za 5, ale tak pre zmenu....Nikde snáď nebolo tak jednoduché si za mimozemšťana dosadiť sovietskeho komunistu. Nesmú myslieť, iba poslúchať rozkazy, nedokážu mať emócie, napadli nás, pretože sa báli, že napadneme my ich a tak ďalej. Čo sa ale stane, ak chudák votrelec začne ľudí chápať? Čo sa stane, ak sa stretne s tými pravými, západnými hodnotami? Uvidíte tento týždeň v 3D Imaxe a k tomu 4K....teda bohužiaľ neuvidíte. Totálne zábavné a neopakovateľné wtf. ()

fefee 

všetky recenzie používateľa

Tak tento film by bol určite veľkým konkurentom v top 3-ke na festivale brakových filmov. Céčko jako prase! Tá gorila s kýbľom na hlave v opare bublín ktorá nič nerobí len furt ladí rádio a vyhráža sa ľuďom stojí fakt za vzhliadnutie aspoň to prvé a posledné :) (Jednu hviezdu za klasickú povojnovú myšlienku z atómovej bomby a jej dopadu na ľudstvo si to zaslúži, ale inak...) ()

Reklama

baruss odpad!

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme som si uvedomil, že ako som strašne ovplyvniteľný pri sledovaní filmov... Na filmy s nízkym hodnotením mám nízke nároky a na filmy s vysokým hodnotením mám vysoké nároky. Keďže už trochu poznám sám seba, svoj štýl, čo sa mi páči a čo nie predpokladal som, že uvedenému kultu Robot Monster udelím jednu hviezdičku. Že to bude nuda, ale žiadna tragédia. Tento film má ale všetko, čo na zlých filmoch nenávidím: herecká preafektovanosť, patetické scény, retardované dialógy (zrejme len človek s IQ 75 potrebuje aby mu bolo vysvetlene všetko do najmenšieho detailu 3 krát), slabá výprava. Ak by som mal niečo pochváliť bude to hudba. Jedno, čo mi dal tento film do života je, že filmy musím prísnejšie hodnotiť. V konečnom dôsledku, keď sa tak zamyslím, tak väčšina podivných rozprávok a béčkových filmov pre deti dosahuje podobnú úroveň. ()

PanCitron 

všetky recenzie používateľa

Jaj bylo tam snad úplně všechno co do správnýho SF filmu patří i nepatří (dobře často vyhrávalo to za druhý). Emzáci, Dinosauři, Bubliny, Svatba, Děti (to hlavně do SF nepatří), "Humor" a nechtěný humor... bohužel CSFD neumí dávát hodnocení "Něco mezi Odpad! a 5*" tudíž diplomaticky zvolím za 3. Bylo to zlé, ale neskutečně zábavné zároveň ()

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

[FOD 2014] Ten pocit, když filmový monstrum chodí před plátnem a diváci si hrají s bublifuky, který dostali před projekcí… Ještě že sem si dal před projekcí panáka se sérem proti účinkům kalcinátorovejch paprsků smrti, který vypadalo a nejspíš i chutnalo jako nealkoholickej Iron. Čistě logicky a bez emocí uvažující Romani nakonec nevyhubili posledních 6 přeživších Humanů ani diváky v sále. Taky vám začalo být líto toho vraždícího mimozemskýho monstra, který vypadá jako gorila s helmou z pravěkýho potápěčskýho skafandru s anténkami, když se tak nešťasně zamilovalo? BTW tak si říkám, že neutěšenejch postapo snímků s téměř vyhubeným lidstvem v 50. letech asi moc nevzniklo. Nádherně film vystihla Lindiště. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)

Reklama

Reklama