Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas mnohých misií a napriek neprekonateľným prekážkam Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina prekonali, a premohli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz čelia protivníkovi, ktorý sa vynára z tieňov minulosti, je poháňaný krvnou pomstou, je odhodlaný rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje. Vo filme Fast Five z roku 2011 Dom a jeho partia zlikvidovali zákerného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa a na moste v Riu De Janeiro mu sťali hlavu. Nevedeli však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa) bol toho všetkého svedkom a posledných 12 rokov pripravoval plán, ako prinútiť Doma zaplatiť najvyššiu cenu. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (16)

Trailer 2

Recenzie (416)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Štúdio, Leterrier, Mazeau a prekvapivo už ani Lin akoby nepochopili, že prvý, ale aj druhý F&F boli pomerne staromódne filmy určené pre dobových teenagerov, ktorí medzičasom majú okolo 40 a tým pádom už nie sú tak tupí a majú nejaké tie životné skúsenosti a sú menej naivní. Preto už ani nechápem, pre koho sú posledné dve (až 4) časti určené. Akcia je fajn, aj tá prestrelená, lokácie fotogenické, ale všetko medzi tým je tak extrémne tupé (a nemám tentokrát dojem, že naschvál) a primitívne, že si musia ťukať na čelo aj tvorcovia akčných straight to video kúskov z osemdesiatok a napríklad v štúdiu Asylum môžu mať radosť, alebo naopak smútiť, že z hľadiska blbosti sú ich opusy už raz a navždy prekonané. Naposledy ostrihali Charlize a tentokrát Nathalie, parchanti. 50% ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Po tragické devítce, je to celkem solidní návrat. Sice už mi přijde absurdní, to spojování se nepřátel a oživování mrtvých postav, ale oukey, ono se to pak do toho finálního dílu, bude asi hodit, aby byla celá rodinka u poslední večeře hezky pospolu. Každopádně, já jsem si tuhle desítku užil, scéna v Římě, byla fantastická a závěr hezky navnadil, na to epické finále. Budu se těšit, bude to 24 let této ságy Fast & Furious a já ten part 2, určitě zakončím v kině, s kapesníčkem v ruce. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Sebevedomy hloupy film. Nejlepsi je na nem zaludny padiuch Jason Momoa. 140 minut je az moc. V kazdem dile je totez. Stridani akce a sentimentalnich vyjevu jako rodinna slezina s babickou s velkymi slovy o soudrznosti a otcovstvi. Nasleduji velkolepe efekty jako obri bomba valici se ulicemu stylem z Indiana Jonese. Humoru tu moc nenajdete, zato je tu digitalni naduroda.Nechybi zavody vozu se slecnami a karamboly. Zda se mi, ze se serie zacina stale vice podobat komiksu. ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Spolehlivá dávka toho samého, které výjimečně chybí originalita. I když se před kamerou i za ní mohou všichni roztrhnout, aby diváky zase a znovu překvapili, provokovali nebo naruby obraceli fyzikální zákony, nedá mi to, abych tentokrát chvílemi nepoposedával s pocitem, že to není úplně ano. Vítám Brie Larson i rozlítaného Jasona Momou v roli brazilského klauna Pennywise, přijímám i libovolnou rodinnou peripetii. Po všech přeskakovaných mrakodrapech, nekonečných dálnicích nebo odtlačených torpédech jsem jen čekal něco specifičtějšího, než komplikované naháněčky skrz metropole a další stupňované vytahování triumfů z agentských rukávů. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Najhorší film v sérii Fast & Furios, ako niektoré recenzie hovorili? Nemyslím si. Úprimne platí, že "Fast X" som si užil niekoľkonásobne viac ako absurdné "F9". Tento film je na druhú stranu ale menej sústredený a dokopy je tak rozbitý, že pokiaľ by ste reálne chceli sa sústrediť na určitú časť príbehu, môžete byť poriadne sklamaní. Michelle Rodriguez tu má zúfalo malú rolu a dokonca budete mať počas sledovania pocit, že v určitom bode na ňu film zabudol, aby sa nám na chvíľku pripomenula. Ale aspoň tu má solídny fight s Charlize Theron, ku ktorému sa asi schyľovalo celkom dlho. Jason Momoa ako zloduch je podľa mňa skutočne čerešničkou na torte. Ten buď neberie nič z toho čo robí vážne, alebo to myslí všetko stopercentne vážne a dáva maximum čo môže. Každopádne, je vysoko zábavný a užil som si s ním každú jednu scénku. Musím dokonca uznať, že som sa začal aj poriadne zaujímať o našich hrdinov a bol som zvedavý kam sa ich príbeh reálne posunie. Moment, kedy som sa ale chvíľu nebol schopný prestať smiať je pre mňa scénka, kde zistíme čím plní svoje vrece na boxovanie Jason Statham. Spôsob, akým je tá scénka natočená a ako na to všetky postavy budú reagovať bol moment, kedy som nebol schopný sa prestať smiať. Istým spôsobom dokonalé. Akcia je absolútne nerealistická, ale zase to nie je to čo od týchto filmov očakávam. Čakal som však na svoj moment, kedy vyletíme s autom do vesmíru alebo prejdeme s autom po lane na druhú stranu hory, no nič také sa tu nekonalo. Minule to autori prepálili na totálku. Toto je film, kde som si konečne mohol užívať to, čo som reálne chcel. Keby to chcem hodnotiť podľa realistickosti, tak tento film nemá v sebe veľa kvality, no sledovať ma to bavilo. Na veľkom plátne stálo za to. Hodnotenie: B ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (24)

  • Cipher (Charlize Theron) přijede na začátku filmu k domu Torettovy rodiny v moderní reinkarnaci DeLoreanu s označením Alpha5, který se v době uvedení filmu neprodával. (FIAT 500)
  • Při záchraně malého Bryana Toretta (Leo Abelo Perry) a Mii Toretto (Jordana Brewster) v domě prorazí Jacob Toretto (John Cena) s jedním z nepřátel podlahu. K tomuto manévru použije svůj signifikantní chvat z wrestlingové kariéry, který se nazývá „attitude adjustment“. (sQelle)

Súvisiace novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (viac)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

Reklama

Reklama