Reklama

Reklama

VOD (1)

Populárny moderátor televíznej tolkšou, ktorý hľadá divácky atraktívnu tému, a nesmelá učiteľka, ktorá hľadá pána dokonalého, spoločne vytvoria televízny hit. Zdá sa, že sú si navzájom súdení, až kým si učiteľka nenájde toho pravého online... (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (99)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Planeta Singli" ma úprimne prekvapilo ako dobre spracovaná romantická komédia. Také sa už objavujú veľmi zriedka. Zväčša sú skôr otravné alebo plné klišé. Alebo oboje. Tu sa tiež nejakých tých klišé dočkáme, no film dokáže pracovať so svojou témou a priniesť zaujímavý príbeh so zaujímavými a dobre napísanými postavami. Mám rád Aniu, a hoci Tomek u mňa začne ako jeden neskutočne arogantný a nesympatický imbecil, tak sa ukáže, že sa v ňom ukrýva aj určitá dávka šarmu. A keď si robí srandu z jednotlivých mužov, s ktorými si Ania vyrazí na rande, vie to byť skutočne humorné a úprimne som sa od srdca na mnohých momentkách smial. Pre mňa veľmi svieže, vtipné, dobre napísané a napriek všetkým klišé to dokázalo fungovať a vybudovať dobrú romantickú atmosféru. Dokonca až natoľko, že som bol zvedavý aj na pokračovania filmu. Tento rozhodne fungoval. Ak máte náladu na romantickú komédiu, ktorá vás rozosmeje, toto je určite dobrá voľba. Čo som ale vnútorne ešte zhodnotil je aj to, že Zoška by si zaslúžila celkom slušne vynadané za to, čo svojim rodičom spravila. A z akého dôvodu vlastne? Hodnotenie: B+ ()

Vajonek 

všetky recenzie používateľa

U toho idiotského pořadu pana Vlka bych se asi nezasmála ani jednou, jinak si ale asi zhruba takto nějak představuji příjemnou, docela nápaditou i do velké míry  aktuální romantickou komedii. Bylo by fajn, kdybychom se v tomhle u sousedů trochu inspirovali, protože české (romantické) komedie z posledních let stojí obvykle za starého vlka... 75 %. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Popis k tomuto filmu znel vábivo, ale asi som to prehnal s vysokými očakávaniami. Do veľkej miery to malo dosť očakávaný vývoj a to uzatvorenie zápletky v úplnom závere asi ani nemohlo dopadnúť inak. Ale napriek tomu musím uznať, že námetovo to bolo v podstate nadpriemerné, atmosféru to malo naozaj dobrú, dokonca aj postavy sa mi celkom podávali. Len škoda, že ten dej mal taký tendenčný spád bez väčších prekvapení. No musím vyzdvihnúť to krásne posolstvo, ktoré Tomek prezentoval v poslednej časti svojej talk-show - to bolo TOP! Škoda, že film nemal viac takýchto momentov... ()

harfuska 

všetky recenzie používateľa

Co za magiczna komedia, bez głupiego teatru. Ze śmiechu złapiesz brzuch, będziesz płakać z podniecenia, a twoje serce ogrzeje cię tak wielką miłością i szczerością. Ponadto film ma znakomite aktorstwo, inteligentne dialogi i świetne utwory. I, oczywiście, brak też księcia na białym koniu. Spójrz na to sam, a nie będziesz żałować. Och, jak ja kocham ten film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Plán je takový - ufiknu mu koule, ty ho znásilníš a pak ho zabijeme." To je romantika. Polský holky se prostě nebojí ničeho. Já jsem se u toho z počátku docela dobře bavil, jenže pak se zábava přes dramatickej oblouk proměnila v moralizování a tam už se moc bavit neumím. Nicméně jsem rád, že mě při tom sexbomba Ola označila za ideálního partnera - normálního chlapa, kterej doma čumí na porno. To splňuju minimálně z padesáti procent a jsem na to hrdej. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (11)

  • Film bol aj vďaka slovinskému režisérovi Mitja Okornovi mimoriadne populárny v Slovinsku, kde ovládol za prvý týždeň pokladnice kín a dostal sa na prvé miesto v návštevnosti. (Arsenal83)
  • Druhý film Macieja Stuhra, kde sa na soundtracku objavuje pieseň Mareka Grechutu "Dni, których nie znamy". Prvým bol Chłopaki nie płacza (2000). (tiradentes)
  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Súvisiace novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Reklama

Reklama