Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor
  • Akčný

Obľúbené filmy (10)

Titanic

Titanic (1997)

Pre mňa jeden z najlepších a najkrajších filmov, čo som mala možnosť vzhliadnuť. Film filmov. Môžem ho pozerať stále dookola a aj napriek svojej dĺžke ma nikdy neomrzí a vždy vo mne vyvolá silný dojem. Aj takto romanticko-tragicky sa dá pojať nešťastný príbeh Titanicu, ktorý rozhodne patrí na 1. miesto v mojom rebríčku obľúbených filmov.

Hačikó: Príbeh psa

Hačikó: Príbeh psa (2009)

Nádherný, dojímavý až smutný príbeh o oddanej vernosti najlepšieho priateľa človeka - psa uchváti každého diváka, ktorý miluje psíkov. Príbeh ma chytil silno za srdce a dojal až tak, že mi až tiekli slzy potokom:-) Tento film si jednoznačne zaslúži 5*

Kráľovská aféra

Kráľovská aféra (2012)

Skvelé! Zobraziť skutočnú udalosť z histórie formou romantickej drámy bol naozaj skvostný nápad, ľudia milujúci historické filmy a romantiku si prídu na svoje :) Herecké obsadenie sa mi páčilo, zvlásť hlavné postavy obsadené Madsom Mikkelsenom a Aliciou Vikander, svoju úlohu zahral perfektne aj "šialený" Mikkel Boe Følsgaard. Dej, zápletka, kostýmy, interiér, či exteriér, všetko sa mi páčilo na jednotku.

Mrázik

Mrázik (1964)

Klasická rozprávka z Ruska, bez ktorej si neviem predstaviť vianočné sviatky. Vianoce bez deda Mrázika, Nastenky, zlej Marfy a psíka Ťapka by boli pre mňa o ničom, toto je už stará klasika, na ktorú som si zvykla. Nemusím vidieť ani Tri oriešky pre Popolušku, či Perinbabu, ale toto ruské dielo by mi chýbalo.