Reklama

Reklama

Sniper: Special Ops

Trailer 1

Obsahy(1)

Špeciálna jednotka americkej armády v Afganistane dostala za úlohu zachrániť amerického kongresmana, ktorý sa ocitol v moci Talibanu. Cieľ síce jednotka splní, ale v dedine nechá dvojicu svojich príslušníkov – zraneného vojaka Richa (Daniel Booko) a elitného odstreľovača Jaka Chandlera (Steven Seagal), ktorý sa mu rozhodol pomôcť. Seržant Vic Mosby (Tim Abell) sa aj napriek postoju svojich nadriadených rozhodne do dediny vrátiť a svojich mužov zachrániť. (beso74)

(viac)

Diskusia

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Musim do sbírky dát přece všechny Seagalovky :-) Ted jsem si dal pauzu, zbyva asi půl hodky. Sakra, to je nuda. :-)

na príspevok reagoval Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Lacike

ale prosím tě, jen sem pil nektar bohů, původně sem chtěl jít z kina domů, ale potkal sem kámošku, no a pak už to jelo samo heh :) 

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Lundgren v rokoch 2000-2007 tocil hrozne sracky. Schytal odo mna za to obdobie 8 odpadov z 11. Hm. Cize ma u mna o jeden odpad viac ako Seagal. :))

na príspevok reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Na druhou stranu abych Stevovi nekřivdil, tak v první pětiletce tohohle století byli ve sračkách skoro všichni. Lundgrena nevyjímaje.

na príspevok reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

U mě dvanáctej. Pár si jich i pamatuju. Nejhorší je asi Černý úsvit. Tam taky nemá prakticky žádnou bitku. Navíc v tý době ještě tak extrémně hrozně nevypadal už byl vyžranej, ale pořád ještě použitelnej, ale to jenom dokazuje, že Sračky začal točit prakticky hned po tom co vypadnul z kin.

Reklama

Reklama