Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (124)

gstudio 

všetky recenzie používateľa

Pokud zhovadilost "Vítejte v džungli" s Van Dammem má se všema těma hovnama, blitím a válením v bahně od místních "odborníků" 41%, musím Cuky a Luky navzdory Lucii Bílé a lehkému přešpulení dát v zájmu vesmírné spravedlnosti 5 hvězdiček. Cuky Luky Film totiž solidně míří na komoru české a slovenské Cosmopolitan populaci a na rozdíl od výše zmíněného opusu "Vítejte v džungli" nepostrádá vtip a děj. ()

gogo77 

všetky recenzie používateľa

5/10 ... nieze by to bolo nieco co som necakal ... teda necakal som ze Cuky a Luky neorzpravali ako Cuky a Luky a tychto hlasok dali naozaj len par .... ale zase na druhu stranu to malo celkom prijatelne vymysleny dej a nie vsetko bolo napisane a natocene na kolene ako Lukyina kniha :D ... aj zasmiat sa dalo, naj scena asi s prasatom ... ale inak tam nebolo nic neobvykle, okrem neobyvkle velkeho poctu "trapkov" z Hornej Dolnej .... a par zbytocnych postav ... ak poznate UK serial Absolutely fabulous, tak neviem ci len mne, ale dost mi to pripominalo prave tuto dvojicu a pribeh... ()

Reklama

ScarPoul odpad!

všetky recenzie používateľa

Už veľmi dlho som nedal odpad! Film je nefunkčný, nevtipný a nevkusný. Nie je tam jedna pamätná scéna, jeden zaujímavý dialóg a ani jedna zaujímavá postava. Dopozerať to je strašné utrpenie, ktoré sa svojimi cameo roličkami rovná pocitu, keď vidíte prvý krát slovenskú verziu We are the world! Scénaristický, chaotický mišmaš. A to prasa.. Preboha načo to Prasa! Naozaj najhoršia vec akú som videl za hodne dlhú dobu. ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Tak v prvom rade asi spomeniem, že ak by tento film nešiel v TV, asi ťažko by som si ho sama od seba pozrela. Avšak, na moje prekvapenie to bolo trochu milé, trochu drzé, trochu crazy. Každopádne CukyLuky pôsobia ako instantný zlepšovák nálady. Celý dej bol v dynamickom tempe, kde sa striedali pestré a nápadité interiéry a exteriéry. Ďalej sa podarilo vykresliť vcelku sympatish charakter Cuky. Počas mnohých scén som chytala výbuchy smiechu, čo svedčí o tom, že účel bol splnený a navyše to bolo celé aj bez afektu😉. Záver stál tiež zato, Poľnišová pekne zaspievala Anjelika a uzavrela to veta ,,život treba brať taký aký je, a všetky chybyčky sú na nás krásne’’ only good vibes baby🤙🤙 ()

bigmatko 

všetky recenzie používateľa

Tri hviezdy sa aj mne samému zdaju az prehnané pozitívne ale keď to porovnám s inými filmami ci uz slovenskými alebo ceskými alebo koprodukcnými, ktoré sa tvária ako komédie, tak v tom prípade je CUKY a LUKY skutocne prekvapenie. Nehrajú sa na romantické trápnosti ako iné pseudokomedie vytvorené podla udajných knižných hitov. A keďže sa dej neodvíja od nezmyselných trápne silených vzťahov a scén tak si cuky a luky mohli dovolit vniest do príbehu nesilenú zábavu. Pridám sa k iným komentárom a musím povedať že pozitívne hodnotenie sa odvíja hlavne od záveru, že človek čaká úplnu trápnosť a nakoniec je milo prekvapený že je to priemne veselá párodia na zivot. Berte to ako paródiu a nie ako reálnu komédiu. A kedže v paródii je dovolené všetko tak aj Cuky Luky si môžu dovoliť podivné scénky. mna osobne to milo prekvapilo. Druhý krat to vidiet nepotrebujem to je jasné. ale nie je to také zlé ako som čakal. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama