Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gwendolyn má zlomené srdce. Zdá sa, že Gideon ju oklamal a jeho vyznanie lásky bolo obyčajným divadlom, aby v skutočnosti mohol s pomáhať ich úhlavnému nepriateľovi, hrozivému grófovi von Saint Germainovi. Sled ďalších prekvapujúcich a nevysvetliteľných udalostí však obráti Gwenin svet hore nohami. Opäť sa musí vydať na cesty časom, aby odhalila desivé tajomstvo Lóže. Gwen aj Gideona čaká nielen dychberúci útek do minulosti, ale aj menuet, parochne, kordy, divoké naháňačky a vzrušujúce prenasledovania. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Hex6

Hex6 (hodnotenie, recenzie)

jo konec stál za starou belu.....já osobně bych nechala Gideona vypít  tu zelenou břečku a byli by oba nesmrtelní a milovali se a procházeli časem a dělali nějaké fajn věci, pomáhali a užívali si života.....přicházeli by pomoci tam, kde je to třeba a stali se tak legendou....konec

yinloveyang

yinloveyang (hodnotenie, recenzie)

Totální crush mám na tuto sérii, je to hlavně o romantice, ale mě osobně se na to kouká lépe než na Hunger Games po letech (bohužel na tom mají zásluhu právě někteří fandové HG)..... oproti dvojce to není takový požitek, dvojka ale v hodně případech bývá ta nejlepší, takže se není čemu divit.... jenom ta věc s Gwendolyn a nesmrtelností atd.... to se mi zdálo přitáhnuté za vlasy, ale zde aspoň na konci se rozhodli jít cestou, že jak Gwendolyn, tak i Gideon budou smrtelníky, já vím, těm, co četli knihu, tak jsou naštvaní, no já předlohu budu číst až teď :), takže za mě žádný problém.

Reklama

Reklama