Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je posledný deň školy a všetci sa už tešia na prázdniny. Študenti nekontrolovane vystrájajú a utiahnutý učiteľ angličtiny Andy Campbell (Charlie Day) sa spoločne s ostatnými kolegami snaží chaos posledného dňa nejako prežiť. Prísny učiteľ dejepisu Ron Strickland (Ice Cube) však nechce žiakom povoliť uzdu ani deň pred prázdninami. Chystá sa študentom pustiť film o vojne Severu proti Juhu, bohužiaľ mu ale nefunguje videoprehrávač. Požiada Campbella, aby mu s tým pomohol. Vzápätí si všimne, že študent Neil (Austin Zajur) televíziu úmyselne vypína pomocou smartfónu. Rozzúrený Strickland následne vezme hasičskú sekeru a rozmláti lavicu, v ktorej Neil sedí. Obaja učitelia musia ísť na koberček k riaditeľovi. A keďže im hrozí vyhodenie zo školy, Campbell svojho kolegu potopí a ten dostane padáka. Strickland potom vyzve Campbella na staromódny pästný súboj za školou. Plachý Campbell musí rýchlo vymyslieť niečo, aby sa výprasku vyhol. (TV Markíza)

(viac)

Videá (14)

Trailer 1

Recenzie (109)

HorrFi 

všetky recenzie používateľa

Moderně pojatá komedie ze školního prostředí, kde spolu musí učit v jednej škole dva zcela odlišný učitelé.. nebylo tam nic zas tak vtipnýho co by mi utkvělo v paměti.. dalo se to v pohodě dokoukat až do konce, ale za 10let už si nejspíš ani nevzpomenu, že se v roce 2017 něco takovýho vůbec natočilo.. ()

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

Tato rádoby komedie je založená na tom, že se v ní v kuse a neustále hodinu a půl žvaní a to o úplných blbostech. Hlavní žvanitel je muž s tím nejodpornějším kvičákem, který jsem kdy slyšel. Poslouchat ho v kuse tak dlouho, jak tam furt kvičí jako baba bylo nadlidské úsilí a sebezapření. Film o hovně, ze kterého mě ještě pár hodin bude bolet hlava. ()

Reklama

Cinematrix 

všetky recenzie používateľa

Ice Cube je borec, kterej se jako jedinej dokáže tvářit hrůzostrašnějc, než moje přítelkyně, když si dám o jedno pivo navíc; ovšem s tim rozdílem, že u něj mi to přijde k smíchu a chci takových komedií víc, kdežto v případě hereckého výkonu mé přítelkyně přemýšlím o detoxu. Je tu samozřejmě spousta laciného humoru, který pracuje se synonymy vagín, penisů a onanie, ale je to komedie také pro mladé, kteří si své reprodukční orgány teprve ošahávají, takže takovej humor považují za maximálně epickej. Každopádně v záplavě novodobých komedií se jedná o poměrně slušnej nadprůměr, kdy se nezaujatej člověk, kterej neni kovanej sociálníma dramatama východního bloku, docela slušně zasměje. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Takýto kúsok, aby som doje*al všetkých z administratívy. Takýto.“ Komédia roka? Mnohým pre neskutočný nonstop prílev vulgarizmov a drsných vtipov nesadne a budú ňou opovrhovať, ale ja mám rád presne tento typ humoru. Strašne sa mi páčila zápletka a to, že sa dej odohrával behom jedného dňa, navyše dosť špecifického, kedy žiaci „môžu“ svojim učiteľom stvárať absurdnosti, v tomto filme samozrejme dohnané do extrému. Uškriekaný Charlie Day a robustný Ice Cube v hlavných rolách (chalani si to zároveň produkovali), vynikajúce vedľajšie postavičky (žlčovitý riaditeľ Dean Norris, nadržaná Jillian Bell, stoický telocvikár Tracy Morgan, psychopatka Christina Hendricks, Kumail Nanjiani ako školský sekuriťák) a asi každú minútu nejaká bombová hláška („To tvoje krútenie očami ťa v živote nikdy nikam nedovedie.“; „Škoda prachov, ani to nereaguje na ľudský hlas.“), alebo aspoň bombový dialóg, neberúci si servítky pred ústa. A k tomu geniálny running gag v podobe mariachi kapely. A Rents. A kôň. A školské vystúpenie. A... Mimochodom, ak by Jerry Bruckheimer chcel produkovať celovečernú verziu Sandokana, mám tip na herca. „Je to tvoj žiak a je od teba mladší o 20 rokov.“ – „V posteli na číslach nezáleží.“ – „Hm.“ – „Iba ak, tak na počte zásuvov.“ – „Ty rátaš počet zásuvov?“ – „Mám rada štatistiky.“ ()

ArsenalEagle 

všetky recenzie používateľa

Jako kolekce několika opravdu povedených scének super, co se ale celkového filmu týká, asi nemůžu říct, že bych byl odvařenej. Taková kombinace Fakjů s... no ani nevím s čím. Mít to propracovanější příběhovou linku, byl bych asi spokojenej. Jenže film stojí jen a pouze na kompilaci různých vtipných situací a vulgarit (styl ala naházíme tam toho co nejvíc a je jedno, že se něco nepovede a že to potopí ke dnu - bez až moc zbytečností by to byla bomba). No, a bohužel ne všechny zamýšlené vtipy nejsou vtipné, občas se i dostaví trapnosti. A to je škoda, protože jako někdo, kdo má podobně pitomý komedie rád, jsem potenciál viděl. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (9)

  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Podľa slov Ice Cube (prof. Strickland) trvalo natáčanie bitky medzi hlavnými protagonistami 8 dní. (belinko)

Reklama

Reklama