Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je posledný deň školy a všetci sa už tešia na prázdniny. Študenti nekontrolovane vystrájajú a utiahnutý učiteľ angličtiny Andy Campbell (Charlie Day) sa spoločne s ostatnými kolegami snaží chaos posledného dňa nejako prežiť. Prísny učiteľ dejepisu Ron Strickland (Ice Cube) však nechce žiakom povoliť uzdu ani deň pred prázdninami. Chystá sa študentom pustiť film o vojne Severu proti Juhu, bohužiaľ mu ale nefunguje videoprehrávač. Požiada Campbella, aby mu s tým pomohol. Vzápätí si všimne, že študent Neil (Austin Zajur) televíziu úmyselne vypína pomocou smartfónu. Rozzúrený Strickland následne vezme hasičskú sekeru a rozmláti lavicu, v ktorej Neil sedí. Obaja učitelia musia ísť na koberček k riaditeľovi. A keďže im hrozí vyhodenie zo školy, Campbell svojho kolegu potopí a ten dostane padáka. Strickland potom vyzve Campbella na staromódny pästný súboj za školou. Plachý Campbell musí rýchlo vymyslieť niečo, aby sa výprasku vyhol. (TV Markíza)

(viac)

Videá (14)

Trailer 1

Recenzie (109)

notozjano 

všetky recenzie používateľa

Pěkně,pěkně. Ze začátku mě slabošství pana učitele trochu štvalo, ovšem jakmile tuto škatulku odhodil jsem se smíchu už neubránil. Neskutečně vtipná a místy i dost sprostá komedie. Nejlepší scény - vystoupení dcery a pobyt ve vazbě - se mi tak zaryje do paměti, že zeptá- li se někdo na doporučení nějaké komedie, bude to tahle. Silné 4. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $22miliónovTržby USA $32,187,017Tržby Celosvetovo $41,087,017▐ Škoda že to je len taká blbyna od buka do buka, kde sa po celý čas fuckuje - nadáva, robia úplne bykoviny 100x videné, až to trápne je úplne trápne a o skutočne zábavné skoro nezakopnete. /30%/ ()

Reklama

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

No teda, tak toto bola kolosálna stupidita, akú som už dlho, fakt dlho, nevidel. A to mám Charlieho Daya fakt rád, takže som tak akosi dúfal, že to bude aspoň ako tak obstojná komédia. Ale toto je vážne čistý odpad! Zopár dobrých hlášok, ale ani tie nezachránili ten film pred totálnym fiaskom, keďže už samotný scenár a zápletka je maximálne priblblá a plná trápnosti. A pritom to mohlo byť s tým hereckým obsadením a školským prostredím vcelku vydarený film. Nuž, toto si nič iné ako hodnotenie Odpad! nezaslúži. Hrôza! ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Vtipky šli občas fakt mimo muj věk, protože tohle je fakt asi natočený přímo pro ty týnejžri.. zbytečně moc sprostý i na muj vkus.. ta tlustá píča co tam furt chce mrdat studenty a fetuje, me tam fakt asi nejvíc iritovala.. Ledová kostka byl super, ten mě fakt celej ten film jedinej bavil, ten srab v hlavní roli neeebyl uplně špatně, ale zase nebyl uplně dobrej jo.. vem to tak že to byl takovej neutralní posranej týpek, kterej se bojí že dostane od kjuba do držky a snaží se celej ten film vymyslet jak se tomu vyhnout a dostavá se do větších sraček.. takovej je tenhle film.. tahle "komedie" pro mladý. ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Cube hraje nasranýho černocha jako vždycky, ale Charlieho Daye nemám rád už od dob Horrible Bosses, není vtipný a vždycky hraje blboně. Fist Fight je místy vtipná, ale jinak hrozně dementní komedie plná vulgarismů, někdy až samoúčelných. Do trapnosti to nejde, ale je to místy sušší. V kinech to žádný zázrak pro WB nebyl, dokonce ani Ice Cube to nedokázal potahat do ziskových vod. 2* ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (9)

  • Podľa slov Ice Cube (prof. Strickland) trvalo natáčanie bitky medzi hlavnými protagonistami 8 dní. (belinko)
  • Prvý film pre Tracy Morgan (tréner Crawford) po nehode z roku 2014. Pri nej nešťastne zahynul komik James "Jimmy Mack" McNair a Tracy sa zranil. Obaja cestovali autobusom, do ktorého narazil kamión. (belinko)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama