Reklama

Reklama

Polnočná láska

  • Česko Půlnoční láska (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Romantický film Polnočná láska rozpráva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá od detstva bojuje so zriedkavou chorobou a aj ten najmenší záblesk slnečného svetla jej môže ublížiť. A tak celé dni trávi doma a von chodí až po západe slnka. Jej najobľúbenejším miestom je vlaková stanica, kde hrá na gitare náhodným okoloidúcim. Jedného večera zasiahne osud a ona spoznáva Charlieho – športovú hviezdu miestnej strednej školy, ktorého tajne obdivuje už roky. Nepovie mu o svojom ochorení, aby si obaja mohli naplno užiť nádhernú romancu počas jedného takmer dokonalého leta... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (155)

Vxxx 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu věřit, že tomu nakonec dávám 4*. První polovina se tváří jako béčková teen romantická komedie. Celé je to hrozně klišé a křečovité, předvídatelné a hloupé. Herecké výkony podprůměrné. Nicméně v druhé polovině se dostane do hlavní role drama. A přestože je film stále lehce "cringe-worthy", příběh mě dostal. Nasmála jsem se, dojala a i rozesmutnila. Na konci filmu popotahoval celý sál. Pokud bych měla film k něčemu přirovnat, bylo by to Fault in our Stars. I když tam bylo spoustu momentů, které byly e-e, film jsem si užila a za pár let si ho možná zopakuji, až se budu potřebovat vybrečet. 4* ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Midnight Sun" nakoniec dopadol celkom obstojne. A som trošku prekvapený, lebo je málo skutočne dobrých romantických filmov, ktoré by dokázali prekvapiť. Buď dostaneme neskutočné klišé, presladenosť alebo melodrámu. Alebo v najhoršom prípade všetko dokopy. Tento film funguje trošku inak. Nemôžem povedať, že určité elementy klišé tu nie sú, ale netlačí sa na ne moc a v niektorých prípadoch dokonca niektoré možnosti klišé absolútne odignorovali. Za čo dávam tvorcom celkom schopné plus. Bella Thorne je dobrou vedúcou herečkou vo filme a musím povedať, že je to rozhodne príjemnejšie ju vidieť tu, než v niečom ako bolo Amityville: The Awakening. Je sympatická, s Patrickom Schwarzeneggerom má dobrú chémiu a vznikajú z toho celkom zlaté momentky. Osobne mám pocit, že hoci prvá polka bola viac klišé, tak som si ju asi užíval viac ako druhú. Lebo sa viac sústredila na romantické časti. V druhej polke to bolo viac dramatické a hoci je tam tiež veľké množstvo dobrých momentiek, tak je mi jasné kam to pôjde. Mrzí ma, že Morgan je tu viac menej nevyužitá a mohla mať určite viac priestoru. Na druhú stranu sa film ale sústredí na to, na čo sa sústrediť má. Ako celok film funguje a myslím si, že na romantickú náladu je uspokojivý. Ak chcete teda byť so svojou polovičkou v romantickej nálade, tento film nie je zlá voľba. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Skot Speer /let´s dance -revolution/ natocil tymto asi najlepsi film svojej kariery. Mlady CiernyCernoch vyznava lasku akejsi babe - a ono to kupodivu funguje. CiernyCernoch sice v zivote nevedel hrat, lae dialogy su na urovni, obycajne prevazuju aj v realnom zivote, mlada bella Thorne bola a je fajna baba ..... no len asi hrat moc nevie. Z nej veru nebude novodoba Ritka Hayworth - ne, ne : 75 % ()

jakeer 

všetky recenzie používateľa

Mal by som napísať, že to bolo nad očakávania dobré. No ja som kvalitu očakával. Zaujal ma trailer (čo sa stáva málokedy), tá myšlienka a naozaj som chcel na to ísť. A nič by som na snímke nemenil. Aj s tým pomalým rozjazdom po dramatický koniec. Všetko tam bolo ako malo byť. Keď som si čítal knihu "Jak napsat dobrý scénář", jedna z hlavných rád znela, že tvorcovia filmu musia vytvoriť vzťah medzi postavami a divákom. Za ostatné roky sa to v mojom prípade nepodarilo snáď žiadnemu inému filmu tak Polnočnej láske. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Toto je môj 1. film s Bellou Thorne. Keď som videl trailer, prišlo mi, že vyzerá na 30 a prekvapilo ma, že do teen romance obsadili spomedzi toľkých herečiek v USA, práve ju. Vydesilo ma, že sa jedná o Disney channel star, ale námet filmu bol natoľko zaujímavý, že som si ho pozrel. Bella ani Patrick nehrali presvedčivo, ale strojene. Chémia medzi nimi nefungovala. To žiaľ platí o všetkých postavách. Celé mi to prišlo ako divadelná hra. Nacvičené, bez iskry živelnosti a života, ako keď čítam článok z Reader´s Digestu. Scenár bol slzopudný, ale natoľko predvídateľný, že ma jednoducho nedokázal dojať. Midnight Sun u mňa nevyvolal emócie, a to je pri romantickej dráme veľký problém. Je zázrak, že sa takýto béčkový film drží v kinách už mesiac. Ja by som doporučil pozerať to výhradne so ženou, do ktorej ste po uši zamilovaný, lebo bez prísunu endorfínov je to zývačka. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama