Reklama

Reklama

Jak vyrobit vraha

(seriál)
  • USA Making a Murderer
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Tenhle thriller o skutečných událostech, natáčený po dobu 13 let, sleduje nevídaný příběh dvou mužů obviněných z děsivého zločinu, který možná ani nespáchali. (Netflix)

Recenzie používateľa AnthropOcean k tomuto seriálu (2)

Jak vyrobit vraha (2015) 

Už dávno som nepocítil také vzrušenie pri sledovaní seriálu hneď po prvej epizóde. Tým nechcem dehonestovať seriály ako Fargo, Hannibal či Houes of Cards. Sila tohto príbehu, tohto seriálu tkvie v jeho skutočnosti. Okrem bezcharakterného klamania a korupcie ozbrojených zložiek, ktoré sú nám všetkým blízke vďaka krajine v ktorej žijeme, ktoré sú tak hlboké, že všetci zúčastnení im skutočne veria a stret s realitou by ich mohol psychicky poznačiť, vás ako pozorovateľa natoľko zaskočia, že váš mozog nedokáže absorbovať toľkú nespravodlivosť. Toto je však len jedna vrstva seriálu z mnohých ďalších, ktoré sa postupne dostávajú na povrch. Ešte to čítate? Už ste ho mali sledovať... ()

Série 2 (2018) (S02) 

Druha seria dostava novu dimenziu a medializacia Averyho pripadu po prvej serii na seba pritahuje pozornost a nadherne rozdeluje mienku USA, ludi zainteresovanych, aj tych, ktori nevidia mimo svoje zorne pole. Zaujimavy sociologicky vyskum, ktoreho autorky mam pocit uz viac sleduju z dialky udalosti, ktore serviruju divakovi aby si vytvoril vlastny nazor. Rovnako ako v prvej serii, divak dostava aj "neprijemne" fakty a serial sa snazi zostat neutralny do miery ako sa to len da ked sa snazite vypovedat tragicky pribeh cloveka, ktory podla vsetkeho je uvazneny nepravom. V konecnom dosledku, ked vidite tie do oci bijuce nepravosti a pochybenia vysetrovatelov a zatajovania informacie obzaloby, tak cisa Avery niekedy dostane z vazenia alebo nie, vacsina ludi pracujucich na tomto pripade by mala sediet vo vazeni. ()

Súvisiace novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (viac)

Reklama

Reklama