Reklama

Reklama

Seolryeonhwa

(seriál)
  • Južná Kórea 설련화 (viac)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Dvojdielny film o hľadaní lásky a naplnení osudu. Lee Soo-Hyun (Ji Jin-Hee) je prezidentom spoločnosti vymýšľajúcej hry so spoločným názvom Lucid. Je to príťažlivý muž v stredných rokoch, ktorý má ale jedno veľké tajomstvo. Každú noc sa mu sníva tzv. "lucid dream", živý sen, v ktorom všetko cíti ako skutočnosť. V tomto sne sa prenesie o niekoľko storočí dozadu, kde je učencom s menším problémom. Jedného večera mu zachránil život jeden muž a Soo-Hyun sa do neho zahľadel. V práci práve vymýšľa hru s podobným príbehom, a keď potrebuje nadizajnovať hlavného hrdinu, zavolá si na pomoc Han Yeon Woo-a (Lee Ji-Ah), brata jednej zo zamestnankýň. Soo-Hyun totiž zazrel jeho kresbu, ktorá sa nápadne podobá na muža z jeho snov. Soo-Hyun a Yeon-Woo si pri prvom stretnutí nepadnú práve do oka, ale Yeon-Woove kresby sú až priveľmi zhodné so Soo-Hyunovým snom. Pravda, aj Yeon-Woo má svoje tajomstvá... (Eawy)

(viac)

Recenzie (3)

skretik 

všetky recenzie používateľa

zaujimave... super, ze to nenatiahli na 16-20 ep... nebolo to zle, aj sa mi to pacilo, ale nebolo to ani nic fascinujuce... odchadzam s prijemnym pocitom, ale nie som nadsena a okuzlena... preto 3+ ()

Vavča 

všetky recenzie používateľa

Televizní jednohubka po korejsku, velmi jednoduchá, úderná, avšak povedená fantasy romance se skvostným hlavním obsazením (Ji Jin-hee, Lee Ji-ah), pefektním technickým zpracováním. Něco melodramatu, trocha akce, příjemná hudba, příběh který nenudí, já si nemám na co stěžovat, rozhodně se ještě po nějakých TV filmech podívám. Po příšerném výběru v českých i slovenských televizích ta správná pohádka na vánoční večer. ()

Lama.Lama 

všetky recenzie používateľa

Jedno z mála crossdressingů, kterým se dá i věřit :) Hlavní obsazení je vážně dobré, historická linka se mi opravdu líbila. Dávám lepší 3*, protože první díl se mi líbil o hodně víc než ten druhý - nějak se mi to ke konci už moc nelíbilo, hlavně ten letecký den. Ale je to fajná jednohubka pro nenáročný večer. ()

Reklama

Reklama