Reklama

Reklama

Seolryeonhwa

(seriál)
  • Južná Kórea 설련화 (viac)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Dvojdielny film o hľadaní lásky a naplnení osudu. Lee Soo-Hyun (Ji Jin-Hee) je prezidentom spoločnosti vymýšľajúcej hry so spoločným názvom Lucid. Je to príťažlivý muž v stredných rokoch, ktorý má ale jedno veľké tajomstvo. Každú noc sa mu sníva tzv. "lucid dream", živý sen, v ktorom všetko cíti ako skutočnosť. V tomto sne sa prenesie o niekoľko storočí dozadu, kde je učencom s menším problémom. Jedného večera mu zachránil život jeden muž a Soo-Hyun sa do neho zahľadel. V práci práve vymýšľa hru s podobným príbehom, a keď potrebuje nadizajnovať hlavného hrdinu, zavolá si na pomoc Han Yeon Woo-a (Lee Ji-Ah), brata jednej zo zamestnankýň. Soo-Hyun totiž zazrel jeho kresbu, ktorá sa nápadne podobá na muža z jeho snov. Soo-Hyun a Yeon-Woo si pri prvom stretnutí nepadnú práve do oka, ale Yeon-Woove kresby sú až priveľmi zhodné so Soo-Hyunovým snom. Pravda, aj Yeon-Woo má svoje tajomstvá... (Eawy)

(viac)

Recenzie (3)

Vavča 

všetky recenzie používateľa

Televizní jednohubka po korejsku, velmi jednoduchá, úderná, avšak povedená fantasy romance se skvostným hlavním obsazením (Ji Jin-hee, Lee Ji-ah), pefektním technickým zpracováním. Něco melodramatu, trocha akce, příjemná hudba, příběh který nenudí, já si nemám na co stěžovat, rozhodně se ještě po nějakých TV filmech podívám. Po příšerném výběru v českých i slovenských televizích ta správná pohádka na vánoční večer. ()

Lama.Lama 

všetky recenzie používateľa

Jedno z mála crossdressingů, kterým se dá i věřit :) Hlavní obsazení je vážně dobré, historická linka se mi opravdu líbila. Dávám lepší 3*, protože první díl se mi líbil o hodně víc než ten druhý - nějak se mi to ke konci už moc nelíbilo, hlavně ten letecký den. Ale je to fajná jednohubka pro nenáročný večer. ()

skretik 

všetky recenzie používateľa

zaujimave... super, ze to nenatiahli na 16-20 ep... nebolo to zle, aj sa mi to pacilo, ale nebolo to ani nic fascinujuce... odchadzam s prijemnym pocitom, ale nie som nadsena a okuzlena... preto 3+ ()

Reklama

Reklama