Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Noví sousedé, stále větší problémy a adolescentní úzkosti, to vše otřásá životem gangu Murphyů jednoho divokého nezapomenutelného léta. (Netflix)

Recenzie (5)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Murphyovci čakajú prírastok do rodiny a to poznačí osudy všetkých členov. Príbeh sa trochu obšírnejšie zaoberá aj susedmi a keďže je z produkcie Netflixu, nemohlo sa v ňom zabudnúť na humor adresovaný proti belochom a kresťanom. Po prvej sérii išla úroveň seriálu nadol, od neviazaného humoru sa prešlo na politicky korektný a humorných scénok je ako šafranu, príliš sa moralizuje nad politickou situáciou v USA v danom období a ako inak, netreba zabudnúť pripomenúť nevydarený záver sezóny Kansas City Chiefs v roku 1966, keď finále medzi týmami NFL a AFL proti Green Bay Pacers prehrali 10:35 najmä vďaka skvelému quarterbackovi Bartovi Starrovi a tento zápas neskôr vošiel do dejín ako prvý Super Bowl. V Európe nás každého do nohy zaujíma americký futbal a preto tak veľmi tieto narážky na tento šport a baseball milujeme. Prirodzene, robím si žarty, z tých pár užívateľov, ktorí seriál hodnotilo pravdepodobne nik netušil, o čom bola reč. Ale Frankova rodinka má svoje čaro a príbeh je pomerne zaujímavý,takže človek sa nad hanobenie ľudí bielej farby pleti a katolíkov dokáže povzniesť a dopozerať aj túto sériu. Príchod Frankovho otca v závere však príliš zaujímavú 4. sériu nesľubuje. ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Murphyovic příběh se přesunul do té lepší poloviny a zejména ustálený fokus na letní období všem zúčastněným hodně prospěl. Z prapodivného animovaného pořadu, který na první pohled vypadal, že se chce jen přiživit na neotřelém námětu kreslené rodinky (Simpsonovi, Family Guy..), se totiž vyklubala skvělá směsice dramatu a komedie a za účasti vulgarismu a všudepřítomného sarkasmu jsem celou sérii smlsnul jako malinu. [viděno na Netflixu] ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nie je to síce lepšia séria ako tá prvá. Ale určite lepšia ako druhá. Frank Murphy a jeho žena Sue čakájú nový prírastok do rodiny. Prišlu aj nové postavy alo Chet a jeho vietnamská žena. Netuším ale čo čakať od 4.série ktorá príde až na rok. Ale fanúšikovia sa jednoducho majú na čo tešiť. Daddy is home. 5* ()

Reklama

Reklama